Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate Xs review: Βγαλμένο από το μέλλον

Huawei Mate Xs review: Βγαλμένο από το μέλλον

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Mate Xs έχει μια σχεδόν τετράγωνη οθόνη 8 ιντσών. Παρότι το ότι … διπλώνει είναι με διαφορά το πιο εντυπωσιακό της χαρακτηριστικό, δεν παύει να είναι κορυφαία και τεχνικά.

Αρχικά η διαγώνιος της είναι σχεδόν «τετράγωνη» στα 2480Χ220 Pixels, κάτι που έχει τα πλεονεκτήματα του στην προβολή κειμένου αλλά και κάθε είδους Multimedia  με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Η Huawei προσπάθησε ιδιαίτερα να κάνει όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικό το «πλαστικό» που καλύπτει την οθόνη του Mate Xs. Προφανώς απαιτεί περισσότερη προσοχή σε σύγκριση με μια γυάλινη επιφάνεια, όμως έτσι και αλλιως θεωρείται δεδομένο ότι πρέπει να προσέχει κανείς μια οθόνη με αυτό το μέγεθος.

Τεχνικά, η οθόνη έχει εντυπωσιακές γωνίες θέασης, ακριβώς επειδή πάνω από το ίδιο το AMOLED Panel δεν υπάρχει κάποιου είδους γυαλί που να αντανακλά τον φωτισμό. Φυσικά, υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που συνδυάζεται άριστα με το μέγεθος της για την προβολή ταινιών αυτού του είδους.

Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να περιγράψει κανείς σε κείμενο πόσο ασυνήθιστο είναι να έχει  στα χέρια του ένα Smartphone με οθόνη 6.8 ιντσών, που μπορεί να την… ξεδιπλώσει προκειμένου να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη όταν τη χρειάζεται.

Αυτό που έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι η Huawei έχει βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί το μέγεθος αυτό και πρακτικά. Το Mate Xs μπορεί να έχει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα ενεργές με κάθε μια να πιάνει το μισό της οθόνης του. Σαν «κερασάκι» μπορεί να έχει ακόμα μια Τρίτη εφαρμογή ανοιχτή σε ένα μικρό παράθυρο πάνω από αυτές, παράθυρο που ο χρήστης μπορεί να μετακινεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Αλέξανδρος 26/04/2020 - 22:38

Καλό το xs αλλά το fold κατά την άποψη μου, καλύτερο.
Αυτό σε πτώσεις είναι πολύ ευάλωτο και η οθόνη εκτεθειμένη.
Σίγουρα μια πολύ καλή συσκευή, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να διπλώνει προς τα μέσα και όχι προς τα εξω.
Καλή παρουσίαση πάντως!!!!!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights