Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite Review: Επίθεση στη μεσαία κατηγορία

Huawei P40 Lite Review: Επίθεση στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το P40 lite έρχεται με μια οθόνη 6.4 ιντσών, που πλέον θεωρείται το «στάνταρ» ακόμα και στην μεσαία κατηγορία. Η εταιρεία συνηθίζει να επιλέγει κορυφαία LCD Panels, προκειμένου να αντισταθμίσει όσο είναι δυνατόν την… απουσία μιας Amoled οθόνης. Με δεδομένο το ότι Smartphones όπως το Galaxy A30s της Samsung θυσιάζουν την ανάλυση της οθόνης αυτής αλλά και των συνολικών χαρακτηριστικών προκειμένου να έχουν ένα AMOLED Panel, η επιλογή της Huawei είναι πιθανότατα σωστή.

Στο τεχνικό κομμάτι, η οθόνη έχει ανάλυση 2310×1080 pixels, και εδώ δηλαδή αυτό που θεωρείται δεδομένο στην κατηγορία και όχι μόνο. Σε συνδυασμό με το σημαντικά αναβαθμισμένο Hardware στο εσωτερικό του P40 lite, η ανάλυση αυτή είναι μάλλον ιδανική για κάθε χρήση, ακόμα και για τους φίλους του Gaming.

Η εταιρεία διατηρεί πάντα την επιλογή προσαρμογής της χρωματικής απόδοσης ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Smartphone. Δεν υπάρχει δυστυχώς υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, μια δυνατότητα που παρόλα αυτά, δεν προσφέρεται και από τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού σε αυτά τα χρήματα.

Οι γωνίες θέασης είναι κοντά στο όριο του τι μπορεί να πετύχει ένα LCD Panel, με την χρωματική αλλοίωση να είναι σημαντικά περιορισμένη. Αυτό που μειώνεται περισσότερο είναι η ένταση του φωτισμού, αλλά και αυτό υπό γωνία που δεν είναι λογική η χρήση του P40 lite. Ο φωτισμος αυτός έιναι ίσως και από τα πλεον «δυνατά» σημεία της οθόνης, αφού στην μέγιστη ένταση του είναι χρήσιμος μόνο κάτω από έντονο φως του ήλιου καλύπτοντας με άνεση τις απαιτήσεις του χρήστη.

Συνολικά, η Huawei έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε η οθόνη του P40 lite να μην υστερεί πρακτικά σε κανέναν τομέα, με εξαίρεση την προβολή του μαύρου χρώματος, που αποτελεί και το βασικό πλεονέκτημα μιας AMOLED οθόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights