Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite Review: Επίθεση στη μεσαία κατηγορία

Huawei P40 Lite Review: Επίθεση στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το P40 lite προφανώς και συνεχίζει την εντυπωσιακά καλή παράδοση που έχει η Huawei στον τομέα της μπαταρίας. Η παράδοση αυτή συνδυάζει την μεγάλη χωρητικότητα, με απόδοση στην πράξη που πάντα ξεπερνά τον μέσο όρο για την κάθε χωρητικότητα.

Ο Kirin 810 έχει και μονάδα τεχνητής νοημοσύνης στο εσωτερικό του, που είναι σαφώς πιο αποδοτική στο να διαχειρίζεται και να μαθαίνει τις συνήθειες του ιδιοκτήτη του P40 lite. Μάλιστα κατασκευάζεται και στα 7nm, μια λιθογραφία που κατά κανόνα είναι «προνόμιο» ακριβότερων συσκευών. Η κατανάλωση ενέργειας είναι σημαντικά χαμηλότερη, ενώ και η παραγωγή θερμότητας είναι εντυπωσιακά χαμηλή.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα η μπαταρία του P40 lite να προσφέρει με χαρακτηριστική άνεση δύο ημέρες κανονικής χρήσης. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες θα βγάλουν μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης χωρίς το Smartphone να μείνει ποτέ από μπαταρία.

Το P40 lite είναι και η πρώτη συσκευή της σειράς Ρ στην μεσαία κατηγορία που υποστηρίζει το Super Charge πρότυπο εντυπωσιακά γρήγορης φόρτισης που έχει σχεδιάσει η Huawei. Μάλιστα η φόρτιση αυτή γίνεται με 40W, ρυθμό ασυνήθιστα υψηλό για την κατηγορία αυτή.

Συμπέρασμα.

Η Huawei είναι ξεκάθαρο ότι έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά της, στο να πείσει το αγοραστικό κοινό ότι το App Gallery είναι μια εναλλακτική του Play Store που προσφέρει αντίστοιχη ευκολία και ποικιλία στην εγκατάσταση εφαρμογών.

Όμως η εταιρεία έχει ίσως το καλύτερο «όπλο» σε αυτή της την προσπάθεια που είναι τα ίδια της τα SmartPhone. Διατηρούν όλα τα πλεονεκτήματα που πλέον θεωρούμε όλοι δεδομένα από την Huawei, και το P40 lite έρχεται σημαντικά βελτιωμένο σε όλους αυτούς τους τομείς.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι όποιος το επιλέξει σαν την επόμενη συσκευή του στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, θα πάρει περισσότερα από ότι από τις προτάσεις του βασικότερου … Κορεάτη ανταγωνιστή στα ίδια χρήματα, και δεν πρόκειται να έχει αμφιβολίες για την επιλογή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights