Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Honor 30 Pro+ Θα έρθει με 12GB RAM

Το Honor 30 Pro+ Θα έρθει με 12GB RAM

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα «πρωτιά» φαίνεται ότι ετοιμάζει η Honor, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έκαναν την εμφάνιση τους, θα είναι αυτή που θα φέρει πρώτη στην αγορά ένα Smartphone με 12GB μνήμης RAM, πριν από την ίδια τη Huawei. Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo, που δείχνει μια παρουσίαση των νέων μοντέλων της εταιρείας, το Smartphone με τα 12GB RAM θα είναι το Honor 30 Pro+.

Η Honor φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την πολιτική της μητρικής της Huawei, και θα διαθέσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του νέου της Smartphone με την κορυφαία από αυτές να έρχεται με την μεγαλύτερη από το συνηθισμένο μνήμη RAM. Η ίδια παρουσίαση αναφέρει ότι το Honor 30 Pro+ Θα έχει και αυτό μια κάμερα των 50ΜΡ ακριβώς όπως και τα τρία νέα Ρ40, με παρόμοιες δυνατότητες. Μάλιστα θα είναι και ένα από τα ελάχιστα Smartphones της εταιρείας με OLED οθόνη που θα έχει ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων σε αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights