Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Tab S6 Lite ετοιμάζει η Samsung

Galaxy Tab S6 Lite ετοιμάζει η Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Με μια καταχώρηση σε αλυσίδα καταστημάτων στην Αγγλία, η Samsung έκανε “επίσημη” την ύπαρξη ενός ακόμα Tablet, του Galaxy Tab S6 Lite. Όπως δηλώνει η ονομασία του, πρόκειται για μια πιο οικονομική έκδοση του Galaxy Tab S6 που ήδη κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας. Οι διαφορές της νέας οικονομικότερης έκδοσης είναι αρκετές, και σημαντικές.

Αρχικά, το Tab S6 Lite θα έχει τον Exynos 9611 επεξεργαστή της Samsung στο εσωτερικό του, τον ίδιο που χρησιμοποιεί και το Galaxy A51 της εταιρείας. Ο επεξεργαστής αυτός, οριακά ανήκει πλέον στην μεσαία κατηγορία τιμής με βάση τις επιδόσεις του, κάτι που κάνει το tablet σημαντικά λιγότερο ισχυρό από το “κανονικό” Tab S6. Μάλιστα η έκδοση που αναφέρεται, θα έχει μόλις 4GB μνήμης RAM.

Η οθόνη του Galaxy Tab S6 Lite έχει και εδώ μέγεθος 10.4 ίντσες, και είναι τεχνολογίας AMOLED, όμως η ανάλυση της είναι μειωμένη σε FullHD+, μια αναμενόμενη αλλαγή για λόγους κόστους αλλά και λόγω των χαμηλότερων επιδόσεων. Η μπαταρία στο εσωτερικό του τέλος, φαίνεται να έχει χωρητικότητα 7.040 mAh.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα κάνει και επίσημα την ανακοίνωση του νέου Tablet η εταιρεία, φαίνεται όμως ότι έχει σκοπό να το διαθέσει επίσημα στην Ευρώπη και πιθανόν και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights