Μπαταρία.
Η μπαταρία του Realme C3 ακολουθεί την τάση της εποχής που θέλει τις οικονομικές συσκευές να έχουν χωρητικότητα μεγαλύτερη από το συνηθισμένο. Έτσι στα 5.000 mAh είναι άκρως ικανοποιητική για κάθε είδους χρήση. Με σχετικά έντονη χρήση, μπορεί να βγάλει περίπου 1.5 ημέρα χωρίς καμία δυσκολία, χρόνος που είναι άκρως ικανοποιητικός.
Αυτο που έχει περισσότερο σημασία εδώ, είναι ότι μέσα σε μια ημέρα κανείς δεν θα μείνει από μπαταρία όσο έντονα και αν το χρησιμοποιεί, κάτι που προσφέρει επιπλέον…. σιγουριά.
Οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες, θα βγάλουν με άνεση δύο ημέρες χρήσης, ενώ όσοι επιλέξουν το Realme C3 για να κάνουν κυρίως τα βασικά, μπορεί να φτάσουν ακόμα και τις τρεις ημέρες χρήσης, κάτι που είναι ιδιαίτερα σπάνιο πλέον για ένα Smartphone.
Αυτό που θα θέλαμε να έχει αποφύγει η εταιρεία, είναι η χρήση του MicroUSB στο κάτω μέρος του Smartphone για την φόρτιση του. Παρότι έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζεται κάποιου είδους ταχεία φόρτιση, στις αρχές του 2020, το USB Type C θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο .
Συμπέρασμα.
Η εταιρεία γνωρίζει ιδιαίτερα καλά, την σημασία που έχει η χαμηλή και η μεσαία κατηγορία τιμής στη χώρα μας αλλά και όχι μόνο. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή, και το βασικότερο πετυχαίνει να δημιουργεί προτάσεις που είναι ανταγωνιστικές ακόμα και σε σύγκριση με εταιρείες που έχουν σαφώς περισσότερη εμπειρία.
Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι όποιος επιλέξει το Realme C3 σαν την επόμενη συσκευή του, δεν πρόκειται να θεωρήσει ότι πήρε ένα «κατώτερο» προϊόν σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του.
Λίγο περισσότερο από μια 10ετία σε επίσημα service, έχοντας επισκευάσει μερικές… χιλιάδες τηλέφωνα, από την εποχή που δεν ήταν ακόμα “smartphones”. Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στη δοκιμή τους, την δημιουργία αναλυτικών reviews και video για κάθε ένα από αυτά! Gaming και οδήγηση οι αγάπες μου εκτός του χώρου της τεχνολογίας