Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του Realme C3, η εταιρεία έπρεπε και πάλι να κάνει συγκεκριμένες παραχωρήσεις για λόγους κόστους. Η πιο σημαντική ίσως από αυτές είναι η χαμηλότερη της ανάλυση που περιορίζεται σε 1.600x 720 pixels, το ανάλογο του 720Ρ για οθόνη με αναλογία πλευρών 19:9.

Αυτή η αναλογία πλευρών κάνει την οθόνη πιο ψηλή και πιο στενή από το συνηθισμένο, κάτι που αποτελεί παρόλα αυτά πλεονέκτημα αφού κάνει το Smartphone να κάθεται πιο άνετα στο χέρι του ιδιοκτήτη του.

Η χρωματική της απόδοση τώρα, θα λέγαμε ότι είναι πρακτικά απλά ικανοποιητική. Μια LCD οθόνη σε αυτή την κατηγορία τιμής, δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει έντονα και ζωντανά χρώματα, όμως αυτή του Realme C3 είναι λίγο κάτω και από το συνηθισμένο. Αν έχει ένα πλεονέκτημα αυτό, είναι ότι η χρωματική αλλοίωση δεν είναι έντονη υπό γωνία ειδικά σε σύγκριση με συσκευές του ανταγωνισμού του που … υποφέρουν σε αυτόν τον τομέα.

Ο φωτισμός τώρα, είναι λίγο πιο χαμηλός από το ιδανικό, όχι όμως επειδή η οθόνη δεν μπορεί να είναι φωτεινή, αλλά επειδή η αυτόματη ρύθμιση του είναι ιδιαίτερα… επιθετική. Σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του Realme C3 να επιλέξει χειροκίνητα να αυξήσει την ένταση του, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους.

ΑΥτό που έχει ίσως περισσότερο σημασία εδώ, είναι ότι η Realme θέλει να προσφέρει μια οθόνη που να καλύπτει τις βασικές καθημερινές απαιτήσεις κάποιου που θέλει ένα Smartphone ακριβώς για να κάνει με σχετική άνεση τη δουλειά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights