Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Το Realme C3 ανήκει σε μια κατηγορία τιμής που μέχρι και σήμερα δεν είναι ακόμα συνηθισμένες οι κάμερες με υψηλή ανάλυση. Έτσι περιορίζεται σε μια βασική κάμερα των 12ΜΡ η οποία έρχεται παρόλα αυτά με ένα αρκετά «φωτεινό» διάφραγμα f/1.8.

Στην πράξη οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η συγκεκριμένη κάμερα, είναι ευχάριστα καλύτερες από ότι περιμένει κανείς αρχικά. Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι τα πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας, που δεν περιμένει εύκολα από ένα οικονομικό Smartphone

Μάλιστα αυτά τα καλά επίπεδα λεπτομέρειας διατηρούνται και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι που είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για ένα τόσο οικονομικό τηλέφωνο και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Στις υπόλοιπες κάμερες όμως στο πίσω μέρος του Realme C3 θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εταιρεία έκανε απλά το λιγότερο που μπορούσε ώστε να είναι τρεις απλά για εμπορικούς λόγους. Η μια από αυτες έχει έναν Macro φακό για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση. Παρότι είναι χρήσιμη σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε σαν έξτρα επιλογή σε συσκευές που καλύπτουν με κάποια άλλη κάμερα τους συνηθισμένους τομείς.

Η χαμηλή της ανάλυση δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα εδώ, αφού όπως και άλλες συσκευές, έτσι και το Realme C3 έχει μικρό πλάνο σε κάθε φωτογραφία αυτού του είδους και τα 2ΜΡ είναι ικανοποιητικά.

Η τελευταία και Τρίτη κάμερα υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights