Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Η κατηγορία τιμής έως και 200 ευρώ αποτελεί καλώς ή κακώς αυτή που στη χώρα μας γνωρίζει τις καλύτερες πωλήσεις σε απόλυτο αριθμό συσκευών. Είναι αναμενόμενο λοιπόν για κάθε εταιρεία που θέλει να…. καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή. Στην περίπτωση της Realme, το Realme 5 ήταν το Smartphone με το οποίο ξεκίνησε την επίσημη παρουσία της στην χώρα μας, και ανήκε σε ακριβώς αυτή την κατηγορία. Πλέον η εταιρεία θέλει προφανώς να επεκτείνει την «γκάμα» των διαθέσιμων προτάσεων της, και η νεότερη από αυτές είναι το Realme C3.

Το Smartphone έρχεται με μερικά από τα πλεονεκτήματα του Realme 5, και μερικές αλλαγές όμως, που του επιτρέπουν να είναι έστω και λίγο πιο οικονομικό, ώστε να είναι προσιτό σε ένα ακόμα μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Σχεδιασμός.

Προκειμένου να διατηρήσει την τιμή του Realme C3 σε χαμηλότερα επίπεδα, η εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση. Αρχικά, το σύνολο της συσκευής είναι πλέον κατασκευασμένο από πλαστικό.

Το πλαστικό αυτό όμως, έχει μια διαφορετική «ματ» υφή που το κάνει αρκετά διαφορετικό από τις ακριβότερες προτάσεις της Realme. Παρόλα αυτά, έχει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον «σχέδιο» στο πίσω μέρος του που αντανακλά τον φωτισμό προικειμένου να δημιουργεί ένα … όμορφο οπτικά σχέδιο.

Στο πίσω αυτό μέρος βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του Realme C3, σε μια θέση που θεωρείται συνηθισμένη για οικονομικές συσκευές σαν και αυτό. Το μέγεθος του είναι λίγο μικρότερο από το ιδανικό, και είναι ίσως τοποθετημένος λίγο πιο ψηλά από ότι θα έπρεπε ώστε να μπορεί να τον βρει κανείς σχετικά εύκολα. Παρόλα αυτά, παραμένει εντυπωσιακά γρήγορος στην λειτουργία του, που είναι άλλωστε και το βασικό ζητούμενο.

Εδώ βρίσκονται και οι τρεις κάμερες του Realme C3, σε μια κάθετη διάταξη στην αριστερή πάνω γωνία του. Το πλαίσιο γύρω από αυτές είναι αρκετά περιορισμένο σε μέγεθος, κάτι που σημαίνει ότι εκτός των άλλων δεν προεξέχουν και σημαντικά από την υπόλοιπη συσκευή.

Στην μπροστινή πλευρά τώρα, ξεχωρίζει προφανώς η ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη των 6.5 ιντσών που διαθέτει το Realme C3. Το πλαίσιο γύρω της είναι θα λέγαμε «λογικό» για την συγκεκριμένη κατηγορία, με μόνο το κομμάτι κάτω από την οθόνη να είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Αυτό που έχει εδώ σημασία, είναι ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να κρατήσει τις συνολικές διαστάσεις του Smartphone σε λογικά επίπεδα.

Η κατασκευή από πλαστικό έχει και ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από την διατήρηση και του βάρους σε χαμηλά επίπεδα. Μάλιστα επειδή το Realme C3 είναι και ιδιαίτερα λεπτό, είναι σίγουρα μια από τις πιο βολικές στην μεταφορά προτάσεις στην κατηγορία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights