Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

Realme C3 Review: Οικονομική εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του C3, η εταιρεία έχει κάνει μια ασυνήθιστη επιλογή, με τον Helio G70 της Mediatek. Παρότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μια κακή φήμη από παλαιότερους επεξεργαστές της, έχει εργαστεί σκληρά ώστε να το διορθώσει αυτό, και όλες οι συσκευές με τον ισχυρότερο Helio G90T στο εσωυερικό τους είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη.

Επιστρέφοντας στον Helio G70, οι επιδόσεις του είναι αντίστοιχες ή και λίγο καλύτερες από αυτές του Snapdragon 710 της Qualcomm. Με δεδομένο το ότι στη χωρά μας δεν υπάρχουν επίσημα συσκευές με αυτόν στο εσωτερικό τους, και οι περισσότερες στα χρήματα του Realme C3 βασίζονται σε σημαντικά πιο «αργούς» επεξεργαστές, η επιλογή της εταιρείας δεν είναι τουλάχιστον λάθος.

Από τους 8 πυρήνες επεξεργασίας, οι δύο είναι ισχυρότεροι Α-75 της ARM που δεν είδαν ιδιαίτερη αποδοχή πριν δύο χρόνια που ήταν η τότε κορυφαία λύση της εταιρείας, και οι άλλοι έξι είναι οι πιο συνηθισμένοι Α-55 επίσης της ARM. Ο συνδυασμός, και ειδικά οι 6 Α-55 αντί για Α-53, προσφέρουν ενδιαφέρουσες επιδόσεις στη συσκευή.

Θα λέγαμε ότι περισσότερο περιοριστικός παράγοντας είναι τα 3 GB μνήμης RAM και λιγότερο οι επιδόσεις του επεξεργαστή. Παρότι μπορεί να παίξει σχετικά ικανοποιητικά ακόμα και αρκετά απαιτητικά παιχνίδια, η περιορισμένη διαθέσιμη RAM το «αναγκάζει» να τερματίζει ότι άλλη εφαρμογή τρέχει προκειμένου να το πετύχει αυτό.

Στον τομέα των γραφικών, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Helio G70 έχει αντίστοιχες επιδόσεις με τον Snapdragon 665 που χρησιμοποιεί το αμέσως ακριβότερο Realme 5, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα καλό όπως ήδη αναφέραμε για παιχνίδια, πάντα για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights