Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10 Pro Review: Δικαίως στην κορυφή

Xiaomi Mi 10 Pro Review: Δικαίως στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Βίντεο.

Το Mi 10 Pro είναι ένα από τα λίγα Smartphones που είναι επίσημα διαθέσιμα στην αγορά, και έρχεται με την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 8Κ. Μάλιστα σε άμεση σύγκριση με τις συσκευές της Samsung και εδώ, η δυνατότητα αυτή έχει σαφώς λιγότερους περιορισμούς. Αρχικά το «κάδρο» του βίντεο δεν μειώνεται σε αυτό το ενοχλητικό επίπεδο όπως στα τρία Galaxy S20, και μάλιστα το Mi 10 pro εντυπωσιάζει, αυξάνοντας το μέγεθος του σε σύγκριση με την εγγραφή βίντεο σε 4Κ και 1080Ρ.

Η δεύτερη όμως ακόμα πιο χρήσιμη επιλογή, είναι αυτή της δυνατότητας zoom σε 2Χ ή και 5Χ ακόμα και σε αυτή την ανάλυση εγγραφής. Η επιλογή μπορεί να γίνει μόνο πριν την έναρξη της εγγραφής, ακόμα όμως και έτσι, είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς σε άλλη συσκευή αυτή τη στιγμή.

Φυσικά, ένα τόσο ισχυρό Smartphone δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής με 60 fps σε ανάλυση 4Κ αλλά και 1080Ρ. Η επιλογή είναι μάλιστα πιο «άμεση» από το μενού της κάμερας, και δεν χρειάζεται ο ιδιοκτήτης του Mi 10 pro να ψάχνει να τη βρει στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Εδώ θα θέλαμε από την Xiaomi να προσφέρει την δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στις διαφορετικές κάμερες του Mi 10 pro ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγγραφής, που δυστυχώς δεν υπάρχει αλλά η εταιρεία φαίνεται ότι έχει σκοπό να προσθέσει με μελλοντική αναβάθμιση.

Παρόλα αυτά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι μπορεί να γράψει κανείς βιντεο σε ανάλυση 4Κ με όλες τις κάμερες που έχει στο πίσω μέρος του το Smartphone. Η επιλογή για 4k@60fps είναι διαθέσιμη μόνο για την βασική του κάμερα, όμως παραμένει ένα από τα ελάχιστα Smartphones που μπορούν να καταγραψουν 4K βίντεο ακόμα και με την κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights