Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10 Pro Review: Δικαίως στην κορυφή

Xiaomi Mi 10 Pro Review: Δικαίως στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Mi 10 pro έρχεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 4.500 mAh στο εσωτερικό του. Η επιλογή της xiaomi για μια οθόνη με FullHD+ ανάλυση, με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και φυσικά του Snapdragon 865 έχει σαν αποτέλεσμα η μπαταρία αυτή να προσφέρει πραγματικούς χρόνους λειτουργίας πολύ καλύτερους από τους βασικούς ανταγωνιστές του.

Ακόμα και αν είναι κάποιος ιδιαίτερα απαιτητικός με το Mi 10 pro, και σε εφαρμογές που ανανεώνεται συνεχως το περιεχόμενο στην οθόνη του με αποτέλεσμα να έχει και νόημα η επιλογή των 90Hz, η μπαταρία δεν πρόκειται να αδειάσει πριν το βράδυ της πρώτης ημέρας. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού ένα Smartphone με αυτές τις επιδόσεις, πρέπει να έχει και μπαταρία που να μην «αγχώνει» τον ιδιοκτήτη του.

Οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες θα πετύχουν ακόμα καλύτερη απόδοση, με το Mi 10 Pro να φτάνει στο βράδυ της πρώτης ημέρας με την μπαταρία του να έχει ακόμα περίπου 30 με 35% διαθέσιμο, κάτι που θεωρητικά μπορεί να φτάσει μέχρι και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.

Η xiaomi όμως έχει σχεδιάσει και μια ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση για το Smartphone, με έως και 50W που μπορεί να γεμίσει πλήρως μια άδεια μπαταρία σε 45 λεπτά. Μάλιστα ο ρυθμός φόρτισης παραμένει σχεδόν ο ίδιος μέχρι και το 100%, ενω η μισή μπαταρία μπορεί να γεμίσει σε περίπου 20 λεπτά φόρτισης.

Συμπέρασμα.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του συγκεκριμένου Review, το Mi 10 pro είναι ένα Premium Smartphone που δεν έχει τίποτα απολύτως να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό του. Η xiaomi έχει φροντίσει ώστε να είναι κορυφαίο σε όλους τους τομείς, και σε κάποιους όπως οι επιδόσεις αλλά και κάποιες από τις επιλογές που έχουν οι κάμερες του, να είναι σαφώς ανώτερο.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία έχει πλέον κάθε δικαίωμα να θεωρεί ότι το κορυφαίο της Smartphone μπορεί, και πρέπει να έχει και αντίστοιχη τιμή πώλησης με τον ανταγωνισμό του. Ειδικά αν υπολογίσει κανείς ότι το Mi 10 pro έρχεται με υποστήριξη και για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που μέσα στο 2021 θα είναι εμπορικά διαθέσιμα και στη χώρα μας.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι όποιος το επιλέξει σαν την επόμενη συσκευή του, θα πάρει μια κορυφαία πρόταση που θα είναι σίγουρος ότι υπερέχει σε συγκεκριμένους τομείς και όχι μόνο, ακόμα και σε σύγκριση με εταιρείες του ανταγωνισμού που μέχρι σήμερα θεωρούσαν ότι είναι… ασφαλείς από την Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights