Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 10 Pro Review: Πολυτέλεια στην μεσαία κατηγορία

TCL 10 Pro Review: Πολυτέλεια στην μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

ΟΘόνη.

Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την οθόνη του TCL 10 Pro για περισσότερους από έναν λόγους, και έχει κάθε δίκιο σε αυτό. Αρχικά πρόκειται για ένα AMOLED Panel που κατασκευάζει η ίδια, κάτι που εταιρείες με πολύ περισσότερα χρόνια παρουσίας στην συγκεκριμένη αγορά δεν μπορούν να… ισχυριστούν.

Όμως πρόκειται και για ένα εντυπωσιακό τεχνικά Panel με διαγώνιο 6.47 ιντσών και ανάλυση 2340×1080 pixels. Έχει και υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει, αλλά είναι και κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της.

Υποστηρίζει φυσικά και την τεχνολογία NXTVISION που αναλαμβάνει να βελτιώνει χρωματικά και σε ευκρίνεια, ακόμα και περιεχόμενο σε εικόνα και βίντεο που δεν είναι HDR. Εδώ η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν ξεχωριστό επεξεργαστή εικόνας για να παρέχει τη συγκεκριμένη υποστήριξη αφού δεν προσφέρεται από τον Snapdragon 675 στον οποίο βασίζεται.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι η οθόνη του TCL 10 Pro καταφέρνει να μεταφέρει και στην πράξη τα θεωρητικά πλεονεκτήματα που έχει τεχνικά. Η καθημερινή χρήση με το SMartphone είναι αντίστοιχη με συσκευές που κοστίζουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτό, και η προβολή ενός βίντεο ή ακόμα και φωτογραφιών, γίνεται με ποιότητα που δεν μπορεί να βρει κανείς σε καμία απολύτως συσκευή σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Θα θέλαμε ίσως η αυτόματη προσαρμογή του φωτισμού να είναι λίγο πιο άμεση και πιο έντονη σε εξωτερικούς χώρους, όμως έστω και χειροκίνητα, μπορεί να φτάσει σε επίπεδα που την κάνουν ιδιαίτερα ευανάγνωστη.

Η τεχνολογία NXTVISION μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως από το μενού των ρυθμίσεων ή να επιλέξει ο ιδιοκτήτης του TCL 10 Pro ποιες από τις δυνατότητες της θέλει να εκμεταλλευτεί.

Συνολικά, η οθόνη του Smartphone μαζί με την εντυπωσιακή κατασκευή και τον σχεδιασμό του, αποτελούν τους δύο τομείς που επιβεβαιώνουν και στην πράξη την θέληση της εταιρείας να σχεδιάσει ένα Premium προϊόν στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights