Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 10 Pro Review: Πολυτέλεια στην μεσαία κατηγορία

TCL 10 Pro Review: Πολυτέλεια στην μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Το μοναδικό «μελανό» σημείο στο σύνολο του TCL 10 Pro είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Η εταιρεία έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει για μια ακόμα φορά τον Snapdragon 675 της Qualcomm, έναν επεξεργαστή που αποτελεί μια παλαιότερη πρόταση για την μεσαία κατηγορία. Η TCL επίσημα δηλώνει ότι έχει αρκετή εμπειρία πλέον με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή προκειμένου να μπορεί να… βγάλει από αυτόν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Στην πράξη, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το Smartphone δεν έχει κανενός είδους πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις που έχει κάποιος στην καθημερινότητα του. Όλες οι εφαρμογές ξεκινούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και χωρίς κάποια αισθητή καθυστέρηση. Θα πρέπει κανείς να προσπαθήσει προκειμένου να το κάνει να καθυστερήσει, ακόμα όμως και τότε δεν πρόκειται να ενοχληθεί από την συνολική του απόδοση.

Εδώ παίζει σημαντικό ρόλο και η χωρητικότητα της μνήμης RAM, που στα 6GB είναι ακριβώς όση πρέπει ώστε ακόμα και ένα Mid range Smartphone να λειτουργεί καθημερινά με άνεση. Μάλιστα είναι και αρκετή ώστε σε βάθος χρόνου το TCL 10 Pro να μην χάσει αυτή την «ευκολία» από τη στιγμή που σχεδον όλες οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο απαιτητικές σε κάθε νέα έκδοση τους.

Για τους φίλους του Gaming, ο Snapdragon 675 έρχεται με την Adreno 612 κάρτα γραφικών στο εσωτερικό του. Οι επιδόσεις της είναι και εδώ στον μέσο όρο για την συγκεκριμένη κατηγορία, και ακόμα και απαιτητικά σχετικά παιχνίδια παίζουν χωρίς σημαντικούς περιορισμούς. Η ανάλυση της οθόνης του TCL 10 Pro είναι και εδώ ιδανική για τις επιδόσεις της συγκεκριμένης GPU, ενώ η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας από τον SD675 και η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία το κάνουν ικανοποιητικό και για τους φίλους του Mobile gaming.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights