Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei GT 2e Review: Για αθλητικούς “τύπους” και όχι μόνο

Huawei GT 2e Review: Για αθλητικούς “τύπους” και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Επιπλέον δυνατότητες.

Αναφέραμε στην αρχή του κειμένου μας ότι το Watch GT 2e θα έρχεται με δώρο ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών freebuds lite από την εταιρεία. Η προσφορά τους δεν είναι τυχαία, αφού το Smartwatch έχει τον δικό του αποθηκευτικό χώρο που δίνει στον ιδιοκτήτη του την δυνατότητα να αποθηκεύσει εκεί την μουσική του.

Το Watch GT 2e μπορεί να συνδεθεί αυτόνομα με ένα ζευγάρι ακουστικών προκειμένου να ακούσει μουσική ο ιδιοκτήτης του απευθείας από αυτό. Για όσους επιλέγουν να αφήνουν το Smartphone κάπου αλλού κατά την άσκηση τους,  και πολλές φορές επιλέγουν να το έχουν μαζί τους απλά και μόνο  για να έχουν κάποια συσκευή να παίζει μουσική σε ακουστικά, η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και καλοδεχούμενη.

Μπαταρία.

Έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές την εντυπωσιακή μπαταρία που έχει το Watch GT 2e όπως άλλωστε και κάθε Smartwatch της εταιρείας. Η μπαταρία αυτή μπορεί να το κρατήσει ενεργό για έως και 14 ημέρες υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Οι περιορισμοί που θα περίμενε κανείς ότι ισχύουν για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος χρόνος λειτουργίας είναι τελικά σημαντικά λιγότεροι. Το Watch GT 2e μπορεί να μείνει για περίπου 14 ημέρες ενεργό ακόμα και αν είναι συνδεδεμένο στο Smartphone του ιδιοκτήτη του.

Ο χρόνος αυτός μειώνεται, όχι όμως δραματικά, όσο περισσότερες από τις δυνατότητες του εκμεταλλεύεται κανείς. Η συνεχόμενη παρακολούθηση των καρδιακών παλμών έχει πολύ μικρή επίπτωση στην κατανάλωση ενέργειας. Αντίστοιχα και η παρακολούθηση του ύπνου είναι ιδιαίτερα οικονομική σε κατανάλωση, αφού το Watch GT 2e εκμεταλλεύεται αισθητήρες που είναι έτσι και αλλιώς ενεργοί.

Η άθληση τώρα, ανάλογα με το είδος της και τη διάρκεια της, αναμενόμενα έχει επιπτώσεις στην απόδοση της μπαταρίας. Το Watch GT 2e έχει ενσωματωμένο GPS που είναι χρήσιμο στα περισσότερα είδη άσκησης σε εξωτερικούς χώρους. Η λειτουργία του μειώνει τη διάρκεια της μπαταρίας όπως είναι λογικό.

Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, και με καθημερινή άθληση, η μπαταρία διατηρεί το Watch GT 2e για τουλάχιστον 8 ημέρες, χρόνος που και πάλι είναι πολύ καλύτερος από κάθε πρόταση του ανταγωνισμού.

Συμπέρασμα

Η αγορά των Smartwatches «χρειάζεται» μια ποικιλία επιλογών ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και τις προτιμήσεις του καθενός. Η Huawei το γνωρίζει καλά αυτό, και έχει φροντίσει να διαθέσει ένα πλήθος από διαφορετικές επιλογές που να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες.

Το Watch Gt 2e είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται και για το κοινό που δίνει περισσότερη προσοχή στις … αθλητικές του δραστηριότητες, αλλά συνεχίζει να θέλει ένα Smartwatch που να προσφέρει μια κορυφαία οθόνη και εντυπωσιακή αυτονομία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights