Realme 6 Review:

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ο τομέας στον οποίο η realme προσπαθεί και μέχρι ένα βαθμό καταφέρνει να ξεχωρίσει, είναι αυτός της οθόνης. Το Realme 6 έρχεται με μια οθόνη 6.5 ιντσών με την αναμενόμενη πλέον ανάλυση των 2400×1080 pixels. Η ελάχιστα μεγαλύτερη κάθετη ανάλυση καλύπτει την διαφορά στην οθόνη με αναλογία πλευρών 20:9 που είναι λίγο πιο ψηλή και στενή από το συνηθισμένο.

Αυτό όμως που κάνει την οθόνη του Realme 6 να ξεχωρίζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης των 90Hz που υποστηρίζει. Μέχρι και σήμερα αυτή είναι μια δυνατότητα που συναντά κανείς σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού. Είναι πραγματικά ορατή η διαφορά στην ομαλότητα του γραφικού περιβάλλοντος αλλά και στην κίνηση σε κάθε είδους εφαρμογή, και κάτι που σε βάθος χρόνου αξίζει να προστεθεί σε κάθε Smartphone.

Προκειμένου να τα προσφέρει αυτά όμως σε λογικό κόστος, η οθόνη του Realme 6 είναι τεχνολογίας LCD, και σε γενικές γραμμές «υστερεί» ελάχιστα σε συγκεκριμένους τομείς. Χρωματικά είναι όσο ζωντανή και ευχάριστη πρέπει να είναι χωρίς να υπερβάλει και να μοιάζει «ψεύτικη». Αυτό που έχει … θυσιάσει η εταιρεία προκειμένου να πετύχει τον ρυθμό ανανέωσης αυτό, είναι η φωτεινότητα της που είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο.

Σε εσωτερικούς χώρους και κατά τη διάρκεια της νύχτας ο φωτισμός είναι ικανοποιητικός σε κάθε περίπτωση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως, ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης του Realme 6 δεν είναι κάτω από τον ήλιο, θα υπάρξουν φορές που θα ήθελε την οθόνη λίγο πιο φωτεινή ώστε να είναι πιο ξεκούραστη.

Η Realme έχει προσθέσει όλες τις συνηθισμένες επιλογές πλέον για την προσαρμογή της χρωματικής απεικόνισης ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Smartphone αλλά και την «προστασία ματιών» που αναλαμβάνει να μειώσει την μπλε απόχρωση της προκειμένου να είναι πιο ξεκούραστη.

Συνολικά, η οθόνη του Realme 6 αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα στην πράξη, χαρακτηριστικά του. Ακόμα και με την χαμηλότερη από το ιδανικό φωτεινότητα, προσφέρει μια εμπειρία χρήσης που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς στην συγκεκριμένη κατηγορία, χάρη στον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights