Realme 6 Review:

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

H μπαταρία στο εσωτερικό του Realme 6 έχει λογική χωρητικότητα στα 4.300 mAh. Χωρίς να είναι εντυπωσιακά μεγάλη, είναι ακριβώς όσο χρειάζεται για να καλύψει τις απαιτήσεις του Hardware στο εσωτερικό του.

Η οθόνη με τον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz έχει αναμενόμενα έστω και μικρή επίπτωση στην απόδοση της μπαταρίας αυτής, και η εταιρεία έχει επιλέξει μια χωρητικότητα που να εξασφαλίζει ότι ο ιδιοκτήτης του Realme 6 θα μπορεί να βγάλει μια ημέρα έντονης χρήσης χωρίς άγχος.

Οι λιγότερο απαιτητικοί μπορούν να βγάλουν ακόμα και δεύτερη ημέρα χρήσης, ειδικά αν επιλέξουν να ρυθμίσουν την οθόνη στα 60Hz επειδή δεν τους… ενδιαφέρει η ομαλότητα στο γραφικό περιβάλλον. Το Realme 6 υποστηρίζει και εντυπωσιακά γρήγορη φόρτιση με 30W που δεν θεωρείται δεδομένη στην μεσαία κατηγορία.

me,

Με τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία του, η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε 55 λεπτά σύμφωνα με την εταιρεία. Ο χρόνος αυτός είναι περίπου 1 ώρα στην πράξη,με την διαφορά να μην είναι σημαντική σε καμία περίπτωση.

Συμπέρασμα.

Η Realme είναι λογικό να θέλει να ξεχωρίσει σε μια κατηγορία τιμής που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός αλλά και ικανός. Προκειμένου να το πετύχει αυτό, έχει «εξοπλίσει» το Realme 6 με μια οθόνη με ρυθμό ανανέωσης σημαντικά υψηλότερο από το συνηθισμένο, μια επιλογή που έχει θετικές και άμεσα εμφανείς επιπτώσεις σε καθημερινή χρήση.

Η επιλογή της έκδοσης με 8 GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου προσφέρει περισσότερα από το συνηθισμένο και πάλι, έστω και αν είναι περισσότερο χρήσιμη σε βάθος χρόνου. Όμως η «αδύναμη» απόδοση των καμερών στο πίσω μέρος του είναι κάτι που ο ιδιοκτήτης του θα βλέπει άμεσα σε καθημερινή χρήση, και είναι ένας τομέας όπου η εταιρεία πρέπει άμεσα να προσφέρει μια αισθητή βελτίωση.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και με τα μειονεκτήματα αυτά, το Realme 6 είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση που αξίζει την προσοχή όσων αναζητούν το επόμενο τους Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights