Realme 6 Review:

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Realme 6  έρχεται με τον Helio G90T επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του. Η Xiaomi με το Note 8 pro απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής της Mediatek δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήματα παλαιότερων λύσεων της εταιρείας. Μάλιστα η απόδοση του είναι ίδια ή και καλύτερη από αυτή του Snapdragon 730 της Qualcomm που χρησιμοποιείται συνήθως σε ακριβά Mid range από άλλες εταιρείες.

Η αρχιτεκτονική του είναι συνηθισμένη, με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας. Οι δύο από αυτούς είναι οι εντυπωσιακά αποδοτικοί μέχρι και σήμερα Α-76 πυρήνες επεξεργασίας της ARM, με μέγιστη συχνότητα τα 2.Ghz. Η απόδοση τους είναι περισσότερο από αρκετή για κάθε είδους χρήση, και το ότι είναι δύο στο σύνολο δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στην καθημερινή χρήση.

Μαζί με αυτούς, ο Helio G90T έχει και έξι ακόμα Α-55 πυρήνες επεξεργασίας που είναι σχεδιασμένοι  να αναλαμβάνουν τις πιο απλές καθημερινές εργασίες. Η απόδοση τους είναι σημαντικά χαμηλότερη, όμως αντίστοιχα έχουν και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η συχνότητα λειτουργίας τους είναι και εδώ τα 2.0Ghz και ο συνολικός αριθμός των 6 στο εσωτερικό του Realme 6 τους κάνει ιδιαίτερα αποδοτικούς.

Η εταιρεία προσπαθεί να διαχωρίσει το Smartphone από τον ανταγωνισμό του, προσφέροντας 8 GB Μνήμης RAM στην έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας. Θεωρητικά, τα 6 GB RAM είναι υπερ αρκετά για άνετη καθημερινή χρήση κάθε είδους. Η μεγαλύτερη μνήμη στο Realme 6 εξασφαλίζει ότι η συσκευή θα είναι το ίδιο αποδοτική και σε βάθος χρόνου, με τις εφαρμογές να γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Στην πράξη, ο συνδυασμός του Helio G90T και των 8 GB RAM κάνουν το Realme 6 να μην ξεχωρίζει από μια σημαντικά ακριβότερη συσκευή από αυτό σε καθημερινή χρήση. Δεν υπάρχει κανενός είδους εφαρμογή εκτός από πολύ εξεζητημένες, που να κάνουν το Smartphone να δείχνει ότι αργεί με κάποιο τρόπο.

Στον τομέα των γραφικών, o Helio G90T έχει μια Mali G76 GPU στο εσωτερικό του. Ακόμα και με τέσερις πυρήνες παραγωγής γραφικών, η Mali G76 παραμένει μια κορυφαία κάρτα γραφικών με απόδοση που καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από ένα Smartphone της μεσαίας κατηγορίας.

Το Realme 6 μπορεί να παίξει με σχετική άνεση ακόμα και ιδιαίτερα Απαιτητικά παιχνίδια, στο μέτρο του λογικού, και σε ρυθμίσεις ποιότητας που δεν θεωρεί κανείς δεδομένες σε αυτή την κατηγορία. Μάλιστα ο Helio G90T καταρρίπτει και την φήμη της Mediatek για επεξεργαστές που καταναλώνουν υψηλά ποσά ενέργειας. Το Realme 6 μπορεί να προσφέρει αρκετές ώρες Gaming χρήσης χωρίς ποτέ να ζεσταθεί ενοχλητικά, να χάσει την απόδοση του αλλά και να αδειάσει ενοχλητικά γρήγορα την μπαταρία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights