Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9 unboxing video

Xiaomi Redmi Note 9 unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η … επέλαση της Xiaomi στην μεσαία κατηγορία τιμής, δεν φαίνεται να έχει «σταματημό» με την εταιρεία να γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της αγοράς ειδικά στη χώρα μας. Μετά το εντυπωσιακό Note 9s και φυσικά το κορυφαίο για την κατηγορία του Note 9 Pro που έχουμε ήδη γνωρίςει αναλυτικά, το «απλό» Note 9 έρχεται για να καλύψει το οικονομικότερο κομμάτι της μεσαίας αυτής κατηγορίας. Το Smartphone είναι πλέον επίσημα διαθέσιμο στη χώρα μας από την Info-Quest που αποτελεί και τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της Xiaomi για την χώρα μας. Η εταιρεία μας παραχώρησε το Note 9 για την αναλυτική δοκιμή του, και φυσικά αυτή ξεκινάει παραδοσιακά πλέον με το… Unboxing video του.

Το νεότερο και οικονομικότερο μέλος της οικογένειας Note 9 έρχεται με συγκεκριμένες αλλαγές που μειώνουν το κόστος του, χωρίς όμως να αλλάζουν τον χαρακτήρα που έχει «στήσει» η Xiaomi στην συγκεκριμένη σειρά. Η οθόνη του είναι λίγο μικρότερη στις 6.53 ίντσες αντί για 6.67 στα Note 9S και Note 9 pro, με την διαφορά να μην είναι ιδιαίτερα αισθητή σε καθημερινή χρήση. Η ανάλυση της είναι παρόμοια στα 2340×1080 pixels και η διαφορά οφείλεται αποκλειστικά στην διαφορετική αναλογία πλευρών της.

Στο εσωτερικό του Note 9, βρίςκεται ένας επεξεργαστής της Mediatek και συγκεκριμένα ο Helio G85. Αυτός είναι επιλεγμένος «προσεκτικά» ώστε να τοποθετεί το Smartphone κάτω από τα μεγαλύτερα… αδέρφια του, χωρίς όμως να κάνει σημαντικές παραχωρησεις στον τομέα των επιδόσεων. Η βασική έκδοση του Note 9 έρχεται με 3GB μνημης RAM κααι 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η επιλογή των 3GB μνήμης RAM ίσως δεν είναι ιδανική, όμως καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που έχει κανείς για απλή καθημερινή χρήση.

Όμως το Note 9 δεν κάνει σημαντικές παραχωρήσεις και στον ιδιαίτερα σημαντικό πλέον τομέα της φωτογραφίας. Το Smartphone έχει τέσσερις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 48ΜΡ προκειμένου να βγάζει φωτογραφίες που ταιριάζουν στην κατηγορία του. Η δεύτερη από αυτές έχει και εδώ υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ, όσο θεωρείται επίσης δεδομένο πλέον σε αυτά τα χρήματα. Η Τρίτη κάμερα  έχει και εδώ έναν Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, και παρότι η ανάλυση της είναι πλέον στα 2ΜΡ, διατηρεί το Auto focus που της επιτρέπει να εστιάζει σωστά ανάλογα με την απόσταση από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Η τέταρτή και τελευταία κάμερα είναι και εδώ ένας αισθητήρας βάθους, με ανάλυση 2ΜΡ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Το Note 9 διατηρεί όμως και την εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία των ακριβότερων συσκευών της σειράς, με την χωρητικότητα των 5020mAh. Η απόδοση της αναμένεται και εδώ να είναι εντυπωσιακή, αυτό όμως είναι κάτι που θα το επιβεβαιώσουμε στο αναλυτικό μας Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights