Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 10 Mark II Review: Ιδανικό σε χαμηλότερη τιμή

Sony Xperia 10 Mark II Review: Ιδανικό σε χαμηλότερη τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Sony mobile είχε και συνεχίζει να έχει μια ιδιαίτερα καλή φήμη για την εξαιρετική διαχείριση ενέργειας που κάνουν τα Smartphones της. Το Xperia 10 Mark II δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, και η μπαταρία με χωρητικότητα 3.600 mAh στο εσωτερικό του προσφέρει … ότι καλύτερο μπορεί με βάση το μέγεθος της.

Η διαχείριση ενέργειας αυτή, έχει θετικές επιπτώσεις με το Xperia 10 Mark II σε κατάσταση αναμονής, και τον σωστό έλεγχο που κάνει το λειτουργικό σύστημα στις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Η εταιρεία φημίζεται για τις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρει για την παραμετροποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας… ελέγχου, οι οποίες πλέον είναι και ιδιαίτερα απλοποιημένες.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Xperia 10 Mark II μπορεί να βγάλει μια ημέρα σχετικά έντονης χρήσης χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με την μπαταρία να αδειάζει πλήρως αργά το βράδυ.

Θα θέλαμε όμως από  την Sony Mobile να έχει σχεδιάσει μια καλύτερη ταχεία φόρτιση για το Xperia 10 Mark II. Θεωρητικά το Smartphone υποστηρίζει φόρτιση μέχρι και με 15W που μπορεί να πει κανείς ότι είναι έστω ικανοποιητική με δεδομένη και την χωρητικότητα της μπαταρίας του. Όμως το παράδοξο είναι ότι η εταιρεία έχει επιλέξει να βάλει στην συσκευασία του έναν ενοχλητικά μικρό φορτιστή των μόλις… 7.5W. Εκτός από πρακτικά προβλήματα με την ταχύητα φόρτισης της μπαταρίας, υπάρχει και ένα σημαντικό θέμα με το κατά πόσο ένα Smartphone με κόστος πάνω από 300 ευρώ μπορεί να έχει έναν τόσο απλό φορτιστή στην συσκευασία του.

Συμπέρασμα.

Το Xperia 10 Mark II είναι ένα πολύ «δύσκολο» Smartphone στο να το κρίνει κανείς. Η … ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό του είναι σωστή, όμως η εκτέλεση στην πράξη δεν είναι σε καμία περίπτωση. Η εντυπωσιακή του οθόνη, το άριστο φινίρισμα και η ευκολία στην καθημερινή χρήση είναι σίγουρα τα βασικότερα πλεονεκτήματα του.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του όμως, όπως και οι μέτριες επιδόσεις του, δεν ταιριάζουν στην κατηγορία τιμής που ανήκει. Ακόμα και με την πιστοποίηση για αντοχή στο νερό και την σκόνη, είναι δύσκολο για κάποιον να παραλείψει τις αδυναμίες αυτές. Ειδικά σε μια αγορά που ο ανταγωνισμός ακόμα και από εταιρείες που δεν φημίζονται για τις οικονομικές επιλογές τους, προσφέρει πλέον σημαντικά καλύτερα συνολικά Smartphones με μικρότερο κόστος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Phanis 28/06/2020 - 17:02

Πότε έρχεται στα ελληνικά καταστήματα?

Reply
Kostas Gliatiotis 03/07/2020 - 20:48

Καλησπέρα ! Θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Ιούλιο !

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights