Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia L4 Review: Καλό σε χαμηλότερη τιμή

Sony Xperia L4 Review: Καλό σε χαμηλότερη τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, το Xperia L4 διαφέρει και αυτό από το συνηθισμένο με την διαφορετική αναλογία πλευρών της οθόνης του. Παρότι η οθόνη αυτή έχει προφανώς την χρησιμότητα της στις πιο ακριβές προτάσεις της εταιρείας, ακόμα και στο Xperia 10 Mark II με την δική του αντίστοιχη, αλλά OLED οθόνη, αυτή του Xperia L4 δείχνει οτι έχει την συγκεκριμένη αναλογία απλά για να την… έχει.

Η διαγώνιος των 6.2 ιντσών δεν είναι «κακή» σε καμία περίπτωση, όμως το ίδιο το LCD panel που έχει επιλέξει η εταιρεία, αφήνει αρκετούς τομείς μη ολοκληρωμένους. Η ανάλυση των 1680×720 pixels δεν είναι ικανοποιητική για την κατηγορία τιμής που ανήκει το Xperia L4, και η λεπτομέρεια απεικόνισης που προσφέρει η ανάλυση αυτή ειναι αισθητά χαμηλότερη από το ιδανικό.

Η χρωματική απόδοση του συγκεκριμένου Panel τώρα, είναι και αυτή απλά ικανοποιητική, με την εταιρεία να έχει επιλέξει να είναι πιο «ουδέτερη» από το συνηθισμένο. Στις κορυφαίες συσκευές της εταιρείας, αυτό είναι ίσως χρήσιμο προκειμένου να μπορεί να δει κανείς τις φωτογραφίες που βγάζει ακριβώς όπως είναι χρωματικά. Όμως σε ένα οικονομικό Smartphone που δεν προσφέρει αντίστοιχες κάμερες σε ποιότητα, η επιλογή αυτή είναι λιγότερο χρήσιμη.

Ο φωτισμός της οθόνης επίσης, είναι αισθητά χαμηλότερος από το ιδανικό, ακόμα και στην μέγιστη ένταση του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η οθόνη να είναι λιγότερο ευανάγνωστη σε εξωτερικούς χώρους και ειδικά κάτω από το φως του ήλιου.

Για κάποιον περίεργο λόγο τελος, η Sony Mobile έχει επιλέξει να τοποθετήσει την μπροστινή κάμερα του Xperia L4 σε μια μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης. Παρότι η επιλογή αυτή βοηθάει ώστε το πλαίσιο πάνω από αυτή να είναι μικρότερο, διαφέρει σημαντικά από την επιλογή που έχει κάνει η εταιρεία στο ακριβότερο Xperia 10 Mark II και φυσικά στο κορυφαίο της Xperia 1 Mark II.

Δυστυχώς λοιπόν, εκτός από την εξωτερική κατασκευή του, το Xperia L4 δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει και στον τομέα της οθόνης του. Αυτό είναι ίσως πιο σημαντικό για μια εταιρεία όπως η Sony mobile που «φημίζεται» για την ποιότητα της στον συγκεκριμένο τομέα, και το Xperia L4 δεν καταφέρνει να συνεχίσει την παράδοση αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights