Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia L4 Review: Καλό σε χαμηλότερη τιμή

Sony Xperia L4 Review: Καλό σε χαμηλότερη τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η εταιρεία φημίζεται για την εξαιρετική διαχείριση ενέργειας που κάνουν οι συσκευές της, και το Xperia L4 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα. Ακόμα και με χωρητικότητα 3.580mAh, η μπαταρία του είναι ικανή να παρέχει μια ημέρα ιδιαίτερα απαιτητικής χρήσης χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Μοναδικός περιορισμός είναι ότι στο τέλος της ημέρας αυτής, η μπαταρία δεν έχει πλέον περισσότερο από 15% διαθέσιμο, κάτι που σημαίνει ότι η σύνδεση στον φορτιστή είναι μάλλον… επιτακτική.

Αν κάποιος εκμεταλλευτεί τις επιλογές διαχείρισης ενέργειας που έχει το Xperia L4, μπορεί να βγάλει ακόμα και δύο ημέρες λογικής χρήσης από την μπαταρία, χρόνος που είναι σίγουρα ικανοποιητικός για την χωρητικότητα της.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς, είναι η επιλογή της Sony Mobile να τοποθετήσει στην συσκευασία του Xperia L4 έναν εντυπωσιακά μικρό φορτιστή των 7.5W. Το Smartphone υποστηρίζει το USB Power Delivery πρότυπο για ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση, όμως ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να έχει ή να αγοράσει έναν άλλο φορτιστή για να την εκμεταλλευτεί.

Συμπέρασμα.

Είναι προφανές ότι το Xperia L4 υπάρχει απλά και μόνο προκειμένου η εταιρεία να μπορεί να πει ότι διατηρείται και στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Το πρόβλημα όμως είναι ότι με αυτά που προσφέρει για τα χρήματα που κοστίζει, δημιουργεί μια αρνητική εικόνα για την Sony Mobile, την εποχή που χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο.

Με το Xperia 1 Mark II να εντυπωσιάζει (σύντομα και το δικό του Review), και να καταφερνει να φέρει την εταιρεία στα επίπεδα του ανταγωνισμού της, το Xperia L4 φαίνεται να δημιουργεί ακριβώς την αντίθετη εικόνα.

Είναι σίγουρο ότι σε μια χαμηλότερη τιμή πώλησης, το Smartphone θα είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει μια απλή συσκευή για αντίστοιχα απλή καθημερινή χρήση. Όμως μέχρι και αν η τιμή αυτη να μειωθεί, το Xperia L4 δεν καταφέρνει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights