Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6s Review: Μια ακόμα επιτυχία από την εταιρεία

Realme 6s Review: Μια ακόμα επιτυχία από την εταιρεία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Realme 6 και το Realme 6 pro είναι με διαφορά οι οικονομικότερες συσκευές με οθόνη που προσφέρει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Το Realme 6S μπορεί πλέον όμως να… κλέψει τον συγκεκριμένο τίτλο, αφού παρότι είναι ακόμα πιο οικονομικό, διατηρεί την συγκεκριμένη εντυπωσιακή σε απόδοση οθόνη.

Η διαγώνιος παραμένει ακριβώς η ίδια στις 6.5 ίντσες, και θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο LCD Panel, αφού έχει και ακριβώς την ίδια χρωματική απόδοση. Η ανάλυση των 2400×1080 pixels είναι επίσης απόλυτα ικανοποιητική, ειδικά σε μια κατηγορία τιμής που η Samsung μέχρι και σήμερα έχει πολλές προτάσεις με οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης.

Δεν μπορεί να ζητήσει κανείς περισσότερα από μια LCD οθόνη, και μάλιστα στην μεσαία κατηγορία τιμής σε ότι αφορά την χρωματική απόδοση, ενώ και οι γωνίες θέασης είναι αρκετά ικανοποιητικές με δεδομένους τους περιορισμούς της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Ο ρυθμός ανανέωσης τω 90Hz συνεχίζει και στο Realme 6S να προσφέρει μια «ομαλότητα» στο γραφικό περιβάλλον, που κατά κανόνα συναντά κανείς σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού του.

Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά η μέγιστη ένταση του φωτισμού να είναι υψηλότερη, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. Όμως είναι ένας περιορισμός που φαίνεται ότι υπάρχει σε οθόνες αυτού του είδους με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, και σίγουρα η εμπειρία χρήσης αξίζει την συγκεκριμένη «παραχώρηση».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights