Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6s Review: Μια ακόμα επιτυχία από την εταιρεία

Realme 6s Review: Μια ακόμα επιτυχία από την εταιρεία

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Η βασικότερη διαφορά του Realme 6S σε σύγκριση με το 6 και το 6 Pro είναι η ανάλυση της κάμερας στο πίσω μέρος του. Αυτή έχει «μειωθεί» από τα 64 στα 48ΜΡ με την εταιρεία παρόλα αυτά να επιλέγει και εδώ έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αισθητήρα. Μαζί με αυτές υπάρχουν και τρεις ακόμα κάμερες, χωρίς κάποια διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απόδοση τους.

Η βασική αυτή κάμερα, έχει και ένα διάφραγμα f/1.8 που της επιτρέπει να βλέπει αρκετά καλά επίπεδα φωτισμού. Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Η λεπτομέρεια είναι υψηλή, και το δυναμικό εύρος ικανοποιητικό. Αν θα θέλαμε κάτι διαφορετικό, αυτό θα ήταν η χρωματική απεικόνιση που είναι λίγο πιο «φτωχή» από το ιδανικό.

Το Night mode που έχει σχεδιάσει η εταιρεία, συνεχίζει να μην αποδίδει όπως θα έπρεπε και στο Realme 6S. Οι διαδοχικές λήψεις δεν συνδυάζονται πάντα σωστά με αποτέλεσμα η τελική φωτογραφία κάποιες φορές να είναι ικανοποιητική και κάποιες άλλες πιο φωτεινή από ότι θα έπρεπε.

Όταν είναι φωτεινές, είναι ταυτόχρονα και υψηλά τα επίπεδα του θορύβου, με αποτέλεσμα η λεπτομέρεια τους να είναι χαμηλότερη από ότι θα επρεπε.

Η δεύτερη κάμερα τώρα, με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, είναι πρακτικά ίδια με αυτή των άλλων δύο συσκευών της ίδιας σειράς. Η απόδοση της είναι αρκετά ικανοποιητική, με δεδομένη την ανάλυση των 8ΜΡ. Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει είναι καλές σε λεπτομέρεια, και με σωστό χρωματικό και δυναμικό εύρος. Θα θέλαμε και εδώ να είναι λίγο πιο ζωντανές.

Το Realme 6S έχει και μια κάμερα με Macro φακό για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση. Η ανάλυση της είναι στα 2ΜΡ, που δεν θεωρείται κάτι ιδιαίτερο, όμως οι φωτογραφίες αυτές έχουν εξ ορισμού μικρό πλάνο με αποτέλεσμα η απόδοση της να είναι τουλάχιστον αποδεκτή. Το Auto focus απουσιάζει, κάτι που σημαίνει ότι η φωτογραφία βγαίνει σωστά εστιασμένη μόνο σε συγκεκριμένη απόσταση, όμως η απουσία του είναι δικαιολογημένη σε αυτή την κατηγορία.

Η τέταρτη κάμερα αναμενόμενα είναι και εδώ απλά ένας αισθητήρας βάθους και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την βασική κάμερα αποκλειστικά και μόνο για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights