Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6s Review: Μια ακόμα επιτυχία από την εταιρεία

Realme 6s Review: Μια ακόμα επιτυχία από την εταιρεία

απο Kostas Gliatiotis

Ο ρυθμός με τον οποίο παρουσίαζει νέα μοντέα η Realme είναι το λιγότερο εντυπωσιακός, και είναι ιδιαίτερα θετικό το ότι η εταιρεία επιλέγει να τα κάνει άμεσα διαθέσιμα και στη χώρα μας. Προφανώς ο σκοπός της είναι να έχει διαθέσιμη μια πρόταση σε κάθε κατηγορία τιμής, προκειμένου να μπορεί να διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει. Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι σχεδόν όλες οι συσκευές της εταιρείας μέχρι και σήμερα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές με βάση αυτά που προσφέρουν, και το νεότερο Realme 6S δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Στο συγκεκριμένο Review θα γνωρίσουμε λίγο πιο αναλυτικά την νέα πρόταση της εταιρείας, και θα δούμε αν οι περιορισμένες και πολύ συγκεκριμένες διαφορές με το αμέσως «ανώτερο» Realme 6 είναι αρκετές για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη μιας ακόμα συσκευής στην συγκεκριμένη … σειρά.

Σχεδιασμός.

Όπως είναι μάλλον λογικό και αναμενόμενο, ο εξωτερικός σχεδιασμός του Realme 6S δεν διαφέρει σημαντικά από αυτόν στα 6 και 6 Pro. Αυτό οφείλεται σε δύο διαφορετικούς παράγοντές, με τον έναν να είναι προφανώς η διατήρηση του κόστους σε λογικά επίπεδα αφού δεν χρειάζεται επανασχεδιασμός και διαφορετική κατασκευή.

Ο δεύτερος είναι εξ ίσου σημαντικός, αφού το Realme 6S δεν «πρέπει» να δείχνει μια πιο οικονομική συσκευή που… υπολείπεται, και αυτό η εταιρεία το έχει πετύχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η  μοναδική αλλαγή που έχει κάνει, τουλάχιστον στο μαύρο χρώμα της συσκευής που έχουμε στα χέρια μας, είναι ότι το πίσω μέρος δεν έχει κάποιου είδους «σχέδιο» σαν επίστρωση από κάτω, και είναι μια απλά… μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια.

Στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Realme 6S μπορεί να δικαιολογήσει κανείς και πιο εύκολα την κατασκευή της πίσω αυτής επιφάνειας από πλαστικό, σε αντίθεση ειδικά με το Realme 6 Pro όπου θεωρείται σχεδόν υποχρεωτική η χρήση του γυαλιού.

Αντίστοιχα και το πλαϊνό του μέρος είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, και αν έχει ένα πλεονέκτημα ο συνδυασμός αυτός , είναι ότι διατηρεί το βάρος του Realme 6S σε πολύ καλά επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και για τις συνολικές του διαστάσεις, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και την οθόνη των 6.5 ιντσών.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το Smartphone έχει και αυτό τον αισθητήρα αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλαϊνό του μέρος και συγκεκριμένα στο πλήκτρο ενεργοποίησης. Η εταιρεία φημίζεται για το πόσο αξιόπιστοι και γρήγοροι είναι οι αισθητήρες που χρησιμοποιεί, και το Realme 6S δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Μάλιστα επειδή και η οθόνη «ανάβει» αμέσως αφού ανιχνεύσει το αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του, η συνολική αίσθηση ταχύτητας ξεκλειδώματος είναι μάλλον εντυπωσιακή.

Οι τέσσερις διαφορετικές κάμερες του Realme 6S βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση με τα δύο ακριβότερα μοντέλα, και επειδή δεν προεξέχουν ιδιαίτερα από το υπόλοιπο Smartphone δεν ενοχλούν και όταν είναι τοποθετημένο σε επίπεδη επιφάνεια.

Αυτό που έχει τελικά σημασία, είναι ότι η εταιρεία δεν επέλεξε να διαχωρίσει σχεδιαστικά το Realme 6S από τα δύο ακριβότερα μοντέλα, κάτι που αποτελεί σίγουρα ένα θετικό στοιχείο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights