Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 20 Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

Samsung Galaxy Note 20 Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Αν υπάρχει ένας τομέας όπου το galaxy Note 20 δεν απογοητεύει, παρότι δεν το περιμένει κανείς, αυτός είναι η απόδοση της μπαταρίας στο εσωτερικό του. Η χωρητικότητα της είναι 4.300 mAh και τυπικά είναι μικρότερη από αυτή του Galaxy Note 20 Ultra αλλά και του Note 20 Plus.

Όμως η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του, όπως και ο χαμηλότερος ρυθμός ανανέωσης, εξαφανίζουν δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες που κάνουν τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας να έχουν απλά απαράδεκτη απόδοση από την δική τους μπαταρία.

Ο ιδιοκτήτης του Note 20 μπορεί να βγάλει σχετικά άνετα μια ημέρα χρήσης, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Ακόμα και αν η μπαταρία του μείνει με λιγότερο από 20% στο τέλος αυτής, το ποσοστό αυτό αρκεί πρακτικά μέχρι να φτάσει στον φορτιστή του το Smartphone.

Όμως όπως και το αμέσως προηγούμενο Note 10 έτσι και το μικρότερο  Note 20, περιορίζουν την ταχύτητα φόρτισης τους στα 25W, που για τα δεδομένα του 2020 δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια, η Samsung αφαίρεσε την ακόμα ταχύτερ φόρτιστη των 45W και από το Note 20 Ultra, οπότε ο παραλογισμός δεν … περιορίζεται στο μικρότερο από τα δύο μοντέλα της σειράς.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy Note 20 είναι από τα ελάχιστα Smartphones της αγοράς που πραγματικά πρέπει να… προσπαθήσει κανείς για να βρει τον λόγο ύπαρξης του. Ακόμα και αυτοί που έχουν κάποια παλαιότερη συσκευή της σειράς Note, και εκτιμούν και εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που προσφέρει το S-pen, πρέπει πλέον να κάνουν σημαντικές παραχωρήσεις σε όλους τους άλλους τομείς.

Παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε να κάνει κάποιος όταν δίνει 999 ευρώ για το νέο του Smartphone. Στον τομέα της κατασκευής, σε αυτό των επιδόσεων, των καμερών και φυσικά αυτόν της οθόνης. Αν προσθέσει κανείς σε όλα αυτά το ότι η βασική έκδοση του galaxy Note 20 στα 999 ευρώ έρχεται χωρίς υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, το σύνολο είναι απλά απαράδεκτο.

Απαράδεκτο από μια μικρότερη εταιρεία, με σαφώς μικρότερη εμπειρία στον χώρο των Smartphones. Από τη Samsung μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι είναι και μια ένδειξη… υπεροψίας, από μια εταιρεία που όμως δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να κοιτάει τον ανταγωνισμό της από ψηλά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights