Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus 8T Review: Νέο Flagship Killer

OnePlus 8T Review: Νέο Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Συμπέρασμα.

Παραδοσιακά, σε κάθε γενιά συσκευών της εταιρείας, το «Τ» στην ονομασία τους σήμαινε μια συνολικά βελτιωμένη έκδοση της αμέσως προηγούμενης κορυφαίας πρότασης της.

Με το OnePlus 8T η εταιρεία δοκιμάζει μια διαφορετική προσέγγιση, αφού είναι καλύτερο συνολικά από το OnePlus 8, πλησιάζει όμως κοντά και στο 8 Pro σε συγκεκριμένους τομείς. Με μια τιμή πώλησης που ακόμα και σε επίσημη εισαγωγή είναι χαμηλότερη από σχεδόν κάθε ανταγωνιστή του, και με τα πλεονεκτήματα όπως το Oxygen OS και η εντυπωσιακή του οθόνη, αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση.

Καλύπτει με άνεση κάθε είδους απαίτηση που μπορεί να έχει κάποιος, ακόμα και αν προέρχεται από σημαντικά ακριβότερο Smartphone άλλης εταιρείας. Ακόμα και με την μικρή «παραχώρηση» στην απόδοση της βασικής του κάμερας, είναι ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Βασίλης 11/12/2020 - 18:53

Προσωπικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μαζί με το Xiaomi Mi 10T PRO είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν και σε αυτά τα χρήματα. Θεωρώ ότι τα λεφτά που δίνει ο κόσμος για τα iphone των 1000+Ευρώ είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ γιατί υπάρχουν επιλογές με τα μισά λεφτά και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως αυτά τα 2.Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω ποιο από τα 2 μου προτείνεται εσείς. Θέλω να δώσω γύρω στα 700 κατοστάρικα για κινητό τώρα τα Χριστούγεννα αλλά να μου βγάλει 3 χρόνια τουλάχιστον καλής χρήσης. Θα πήγαινα στο One Plus 8T αλλά με προβληματίζει μόνο ότι για 650 Ευρώ η κάμερά του είναι σημαντικά κατώτερη από αυτή του Mi 10T PRO και λίγο απαρχαιωμένη αλλά στο άρθρο λέτε ότι οι φωτογραφίες του είναι αρκετά ικανοποιητικές. Θέλω ένα beast all around κινητό δηλαδή να είναι καλό σε όλα του τα specs. Ποιο από τα 2 κερδίζει στα ΣΗΜΕΙΑ κατά την γνώμης σας? Ευχαριστώ.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights