Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus 8T Review: Νέο Flagship Killer

OnePlus 8T Review: Νέο Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Είναι γεγονός ότι η OnePlus έχει μια ιδιαίτερα καλή φήμη στο να σχεδιάζει Smartphones που είναι εντυπωσιακά αποδοτικά στην πράξη. Παραδοσιακά, το πετυχαίνει αυτό με την χρήση του εκάστοτε νεότερου και ισχυρότερου επεξεργαστή της Qualcomm. Τυπικά, αυτή την εποχή ο τίτλος αυτός ανήκει στον Snapdragon 865+, Και όχι στην «απλή» του έκδοση που χρησιμοποιεί το OnePlus 8T.

Εκτός του ότι η διαφορά σε πραγματική απόδοση είναι δεν είναι σημαντική, στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Smartphone, η επιλογή του Snapdragon 865 είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Ειδικά από την στιγμή που σχεδόν και ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του, οι επιδόσεις που προσφέρει είναι χαρακτηριστικά καλύτερες από οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί κανείς στην καθημερινότητα του.

Το Oxygen OS συνεχίζει να εντυπωσιάζει και αυτό με την σειρά του με το πόσο καλά σχεδιασμένο είναι ώστε να προσφέρει συνεχώς και μονίμως μια ακαριαία απόκριση σε ότι ζητήσει ο χρήστης.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το OnePlus 8T είναι αστεία γρήγορο, και διατηρεί την απόδοση του αυτή ακόμα και σε συνεχόμενη και έντονη χρήση. Η θερμοκρασία στο πίσω μέρος του ποτέ δεν φτάνει σε ενοχλητικά επίπεδα, και θα αυξηθεί ελάχιστα μόνο όταν κάποιος παίζει παιχνίδια με αυτό.

Για αυτή την Gaming χρήση τώρα, η απόδοση της Adreno 650 GPU είναι επίσης σημαντικά υψηλότερη ακόμα και από τις απαιτήσεις της οθόνης των 120Hz του Smartphone. Η ανάλυση της οθόνης στα 2400×1080 pixels κάνει τη δουλειά της Adreno 650 σημαντικά πιο εύκολη, κάτι  που έχει ιδιαίτερα θετικές επιπτώσεις και στην απόδοση της μπαταρίας του.

Αν υπάρχει κάτι που θα θέλαμε σύντομα να «διορθωθεί» είναι η συμβατότητα του OnePlus 8T με παιχνίδια που υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης υψηλότερο από 60Hz. Στην περισσότερες περιπτώσεις η υποστήριξη αυτή απαιτεί συνεργασία του δημιουργού του παιχνιδιού με τον κατασκευαστή ενός Smartphone. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, και για παιχνίδια όπως το PUBG, η υποστήριξη αυτή υπάρχει στα OnePlus 8 και 8 Pro, και καλό θα ήταν σύντομα να προστεθεί και το 8Τ σε αυτή τη «λίστα».

Η έκδοση του Smartphone που είχαμε στα χέρια μας για τις ανάγκες της δοκιμής του, είναι αυτή με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 12 GB μνήμης RAM. Στη χώρα μας η έκδοση που κοστίζει 679 ευρώ έρχεται με 128GB και 8GB RAΜ αντίστοιχα. Είναι δεδομένο ότι για κάθε είδους χρήση, δεν υπάρχει ακόμα η ανάγκη,και δεν θα υπάρξει σύντομα για να έχει μια συσκευή περισσότερα από 8GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Βασίλης 11/12/2020 - 18:53

Προσωπικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μαζί με το Xiaomi Mi 10T PRO είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν και σε αυτά τα χρήματα. Θεωρώ ότι τα λεφτά που δίνει ο κόσμος για τα iphone των 1000+Ευρώ είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ γιατί υπάρχουν επιλογές με τα μισά λεφτά και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως αυτά τα 2.Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω ποιο από τα 2 μου προτείνεται εσείς. Θέλω να δώσω γύρω στα 700 κατοστάρικα για κινητό τώρα τα Χριστούγεννα αλλά να μου βγάλει 3 χρόνια τουλάχιστον καλής χρήσης. Θα πήγαινα στο One Plus 8T αλλά με προβληματίζει μόνο ότι για 650 Ευρώ η κάμερά του είναι σημαντικά κατώτερη από αυτή του Mi 10T PRO και λίγο απαρχαιωμένη αλλά στο άρθρο λέτε ότι οι φωτογραφίες του είναι αρκετά ικανοποιητικές. Θέλω ένα beast all around κινητό δηλαδή να είναι καλό σε όλα του τα specs. Ποιο από τα 2 κερδίζει στα ΣΗΜΕΙΑ κατά την γνώμης σας? Ευχαριστώ.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights