Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus 8T Review: Νέο Flagship Killer

OnePlus 8T Review: Νέο Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του OnePlus 8T η εταιρεία έχει κάνει συνολικά όλες τις… σωστές επιλογές. Η ανάλυση της είναι στα 2400×1080 pixels που τυπικά θεωρείται FullHD+ και φυσικά έρχεται με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Φυσικά πρόκειται για ένα AMOLED Panel, όπως θεωρείται πλέον δεδομένο σε όλες τις κορυφαίες συσκευές της OnePlus και όχι μόνο.

oneplus 8t

Η επιλογή της συγκεκριμένης ανάλυσης έχει πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την απόδοση της μπαταρίας αλλά και συνολικά του Hardware στο εσωτερικό του OnePlus 8T. Προφανώς και λειτουργεί στα 120Hz στην πλήρη αυτή ονομαστική της ανάλυση χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ότι η μπαταρία του OnePlus 8T δεν δείχνει να ενοχλείται από τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του, και αυτός είναι ίσως ο λόγος που η εταιρέια έχει επιλέξει να μην υπάρχει και αυτόματη εναλλαγή του ρυθμού αυτού ανάλογα με την εφαρμογή. Ο ιδιοκτήτης του OnePlus 8T μπορεί να επιλέξει να λειτουργεί η οθόνη του είτε στα 60 είτε στα 120Hz χωρίς καμία ενδιάμεση επιλογή.

Χρωματικά τώρα, η εταιρεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις πολλές και διαφορετικές επιλογές προκειμένου να προσαρμόζεται αυτόματα η οθόνη ή ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του OnePlus 8T.

Από τις πιο απλές ρυθμίσες ανάμεσα σε αυτόματη προσαρμογή, πιο έντονα ή πιο φυσικά χρώματα μέχρι και πιο συγκεκριμένη απόδοση με βάση συγκεκριμένο χρωματικό προφίλ. Η επιλογή ανάμεσα στο DCI-P3 και το sRGB είναι χρήσιμη για συγκεκριμένο είδος χρήσης όπως και το Wide Color Gamut για πιο ευρύ χρωματικό προφίλ όταν αυτό χρειάζεται.

Φυσικά υπάρχει και η υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου, που θεωρείται και αυτή με τη σειρά της ιδιαίτερα χρήσιμη και στην πράξη. Το OnePlus 8T αναγνωρίζεται κανονικά από το Youtube αλλά και το Netflix για την προβολή περιεχομένου σε HDR.

Αν θα θέλαμε κάτι από την συγκεκριμένη οθόνη, θα ήταν λίγο υψηλότερο επίπεδο φωτισμού και λίγο καλύτερη λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής του ανάλογα με τις συνθήκες.

 

Αυτό που έχει πρακτικά σημασία, είναι ότι στα 679 ευρώ που κοστίζει το OnePlus 8T, έρχεται με μια οθόνη που τεχνικά και όχι μόνο θα μπορούσε εύκολα να ανήκει και σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές από άλλες εταιρείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Βασίλης 11/12/2020 - 18:53

Προσωπικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μαζί με το Xiaomi Mi 10T PRO είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν και σε αυτά τα χρήματα. Θεωρώ ότι τα λεφτά που δίνει ο κόσμος για τα iphone των 1000+Ευρώ είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ γιατί υπάρχουν επιλογές με τα μισά λεφτά και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως αυτά τα 2.Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω ποιο από τα 2 μου προτείνεται εσείς. Θέλω να δώσω γύρω στα 700 κατοστάρικα για κινητό τώρα τα Χριστούγεννα αλλά να μου βγάλει 3 χρόνια τουλάχιστον καλής χρήσης. Θα πήγαινα στο One Plus 8T αλλά με προβληματίζει μόνο ότι για 650 Ευρώ η κάμερά του είναι σημαντικά κατώτερη από αυτή του Mi 10T PRO και λίγο απαρχαιωμένη αλλά στο άρθρο λέτε ότι οι φωτογραφίες του είναι αρκετά ικανοποιητικές. Θέλω ένα beast all around κινητό δηλαδή να είναι καλό σε όλα του τα specs. Ποιο από τα 2 κερδίζει στα ΣΗΜΕΙΑ κατά την γνώμης σας? Ευχαριστώ.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights