Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple iPhone 12 Pro Review: Σχεδόν καλύτερο σε όλα

Apple iPhone 12 Pro Review: Σχεδόν καλύτερο σε όλα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Αν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο η Apple δεν κατάφερε να βελτιώσει συνολικά το iPhone 12 Pro, είναι αυτός της μπαταρίας στο εσωτερικό του. Η χωρητικότητα της είναι ελάχιστα μικρότερη από το αμέσως προηγούμενο Smartphone της σειράς, και σε συνδυασμό με τις επιπλέον δυνατότητες του σε κάθε τομέα, η απόδοση της είναι αντίστοιχα λίγο «χειρότερη».

Στη χώρα μας δεν έχουμε ακόμα εμπορική λειτουργία 5G δικτύων κινητής τηλεφωνίας, και είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά τι επιπτωσεις έχει και αυτό στην απόδοση της μπαταρίας αυτής.

Όμως και σε σχετικά έντονη χρήση κάθε είδους, το iPhone 12 Pro δυσκολεύεται να φτάσει στο τέλος της ημέρας χωρίς να έχει μείνει από μπαταρία. Στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει το βράδυ να έχει ένα 10% ακόμα διαθέσιμο, ποσοστό που αποτελεί το όριο για να μην αγχώνεται ο ιδιοκτήτης του ότι θα μείνει χωρίς το Smartphone του.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο όμως είναι ο τρόπος που η μπαταρία αυτή δεν μπορεί να βγάλει δύο ημέρες χρήσης ακόμα και για όσους είναι ιδιαίτερα … προσεκτικοί. Με απλή χρήση για κλήσεις, μηνύματα και ελάχιστα Social media και browsing η μπαταρία και πάλι περίπου το απόγευμα της δεύτερης ημέρας θα έχει πέσει σε ποσοστό που απαιτεί και πάλι φόρτιση.

Για την διαδικασία της φόρτισης τώρα, η υποστήριξη για έως και 20W από τη συσκευή, μπορεί να θεωρηθεί «αρκετή» μόνο αν υπολογίσει κανείς ότι η χωρητικότητα της είναι σχετικά περιορισμένη και αντίστοιχα δεν χρειάζεται πολλή ώρα για να γεμίσει πλήρως.

Συμπέρασμα.

Το iPhone 12 Pro είναι ίσως η πιο «περίεργη» έκδοση από τα 4 νέα μοντέλα της εταιρείας. Οι διαφορές του από το κορυφαίο 12 pro max είναι αρκετές ώστε να μην θεωρείται το ίδιο καλή επιλογή με απλά μικρότερη οθόνη. Αντίστοιχα το «απλό» iphone 12 έχει σαν μοναδική ουσιαστική διαφορά την μικρότερη μνήμη RAM, και μέχρι ένα σημείο την αδυναμία εγγραφής HDR Video σε 4Κ με 60fps που απλά «περιορίζεται» στα 30fps σε HDR και φτάνει τα 60 χωρίς αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και κάθε νέο μοντέλο της εταιρείας έτσι και αυτό, είναι εντυπωσιακά ακριβό, όμως για μια ακόμα φορά είναι δύσκολο να πει κανείς ότι δεν αξίζει τα χρήματα που κοστίζει. Η Apple γνωρίζει πως να σχεδιάζει κορυφαίες συσκευές σε εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και συνολική απόδοση.

Απλά στην πράξη, είναι περισσότερο «ελκυστικό» για ιδιοκτήτες των προηγούμενων μοντέλων της σειράς και όχι για όσους έχουν στα χέρια τους το iPhone 11 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights