Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Black Friday προσφορές από την Realme με έκπτωση εως και 100 ευρώ

Black Friday προσφορές από την Realme με έκπτωση εως και 100 ευρώ

απο Kostas Gliatiotis

Στην αγορά των Smartphones, λίγες εταιρείες έχουν ξεχωρίσει με την εντυπωσιακή και ανοδική τους πορεία με τον τρόπο που το έχει καταφέρει η realme. Με μια μεγάλη γκάμα από Smartphones, σχεδιασμένα να προσφέρουν πάντα ότι καλύτερο σε κάθε κατηγορία τιμής, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι κάθε άλλο παρά τυχαίο.

Με ένα σύνολο προσφορών που θα διαρκέσουν για όλοκληρο τον Νοέμβριο, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ακόμα περισσότερο κόσμο, να επιλέξει ένα από τα Smartphones της εταιρείας που έρχονται επίσημα στη χώρα μας. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, προσφέρει εκπτώσεις έως και 100 ευρώ σε δημοφιλή της μοντέλα, μια προσφορά που κάνει την επιλογή τους… μονόδρομο.

Το ισχυρό realme 6s με τον Helio G90T επεξεργαστή της Mediatek, με οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης στα 90Hz και τέσσερις κάμερες είναι σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση και επαγγελματική χρήση. Η έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM είναι διαθέσιμο στα 169 ευρώ (από 239 ευρώ)

Όσοι αναζητούν ένα Smartphone για να «απελευθερώσουν» την καθημερινή τους επικοινωνία, το realme 6i έρχεται με τον Helio G80 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, ταχεία φόρτιστη στα 18W και φυσικά τέσσερις κάμερες με την βασική από αυτές να ξεχωρίζει στα 48MΡ. H τιμή του είναι ιδιαίτερα ελκυστική στα 149 ευρώ για την κορυφαία έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM, με αρχική τιμή πώλησης 219 ευρώ.

Για όποιον τώρα αναζητά μια κορυφαία φωτογραφική εμπειρία, το realme 6 έρχεται με κάμερα 64ΜΡ, οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και εντυπωσιακά γρήγορη φόρτιση στα 30W. Εδώ η καλύτερη έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM είναι διαθέσιμη στα 199 ευρώ (με αρχική τιμή πώλησης 299 ευρώ).

Οι μοναδικές αυτές προσφορές είναι διαθέσιμες στο σύνολο των επίσημων συνεργατών της realme και πιο συγκεκριμένα στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, Mediamarkt και φυσικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ και την Cosmote. Με ένα πλήθος επιλογών, και διαθέσιμα σε κάθε μεγάλη αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας, τα Smartphones της Realme αποτελούν μια εντυπωσιακή ευκαιρία στην περίοδο εκπτώσεων του Νοεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights