Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6i Review: Σοβαρός ανταγωνιστής

Realme 6i Review: Σοβαρός ανταγωνιστής

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme γνωρίζει πολύ καλά ότι μια επιτυχημένη… είσοδος σε μια αγορά σαν την Ελληνική, πρέπει να βασιστεί στην μεσαία κατηγορία τιμής, αλλά και σε ακόμα οικονομικότερες προτάσεις που σαν σύνολο αποτελούν με δραματική διαφορά το μεγαλύτερο ποσοστό της. Για αυτόν τον λόγο, και με τον ερχομό της πριν μερικούς μήνες επίσημα, επέλεξε να εστιάσει σε αυτή την κατηγορία τιμής, με τα Realme 5 και 5 pro, δύο Smartphone που για την κατηγορία τους ήταν αν μη τι άλλο, αρκετά ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά. Η πορεία αυτή πρέπει να συνεχιστεί όμως, και η εταιρεία έχει πλέον διαθέσιμη και την αμέσως επόμενη σειρά «6», η οικονομικότερη πρόταση της οποίας είναι το Realme 6i που αποτελεί και το αντικείμενο της συγκεκριμένης παρουσίασης.

Οι διαφορές του από το Realme 5 είναι περιορισμένες και πολύ συγκεκριμένες, θα έλεγε κανείς ακριβώς αυτές που χρειάζεται προκειμενου να μπορεί να «σταθεί» σαν μια νεότερη συσκευή.

Σχεδιασμός.

Είναι μάλλον αναμενόμενο ότι στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Realme 6i, οι επιλογές της εταιρείας για τον εξωτερικό του σχεδιασμό είναι μάλλον περιορισμένες.

Realme 6i

Έτσι το πίσω μέρος του Smartphone είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα πλαστικό που παρόλα αυτά κάνει… ότι μπορεί για να ξεχωρίσει. Εκτός από το ασυνήθιστο πράσινο χρώμα της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας για το συγκεκριμένο review, έχει και ένα ενδιαφέρον… Pattern που αντανακλά το φωτισμό σε ακτίνες γύρω από το πλαίσιο που έχει τις κάμερες στο εσωτερικό του.

Realme 6i

Σε αυτό το πίσω μέρος, βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, σε μια θέση που πιθανότατα για πολύ κόσμο είναι πιο βολική από την τοποθέτηση του στο πλήκτρο ενεργοποίησης στο πλαϊνό μέρος μιας συσκευής. Η ταχύτητα του είναι απόλυτα ικανοποιητική σε κάθε περίπτωση, όπως και η αξιοπιστία του, θα θέλαμε όμως να έχει λίγο μεγαλύτερο μέγεθος και να είναι και λίγο πιο χαμηλά τοποθετημένος ώστε να μπορεί να τον «πετύχει» κανείς ακόμα και με λίγο μικρότερο χέρι.

Realme 6i

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το Realme 6i έχει στο κάτω μέρος του μια υποδοχή  για ενσύρματα ακουστικά, κάτι που συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Σε μια κατηγορία τιμής που το ίδιο το Smartphone κοστίζει περίπου όσο ένα καλό ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, η υποδοχή αυτή είναι καλοδεχούμενη για να κάνει κάποιος τη δουλειά του χωρίς προβλήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights