Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και χαμηλότερη τιμή από την realme σε Black Friday προσφορές

Κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και χαμηλότερη τιμή από την realme σε Black Friday προσφορές

απο Kostas Gliatiotis

Η realme είναι χωρίς αμφιβολία πλέον, μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες εταιρείες στην αγορά των Smartphones και όχι μόνο. Η επίσημη παρουσία της στη χώρα μας, έχει δώσει στο καταναλωτικό κοινό, την ευκαιρία να αποκτήσουν κορυφαία Smartphones, σε τιμή πώλησης που τα κάνει ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.

Όπως έχουμε δει, στην περίοδο του Black Friday, η εταιρεία και οι επίσημοι συνεργάτες της, δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποκτήσουν μερικά από τα καλύτερα Smartphones της realme, σε ακόμα χαμηλότερη τιμή πώλησης. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι προσφέρει κάθε ένα από αυτά.

realme 6i

Το οικονομικό Smartphone της εταιρείας, είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να απελευθερώσουν την καθημερινή τους επικοινωνία, με τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Στα 149 ευρώ για την περίοδο του Black Friday, έρχεται με τον ιδιαίτερα αποδοτικό Helio G80 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του, με επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο στην κατηγορία του.

Με μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία 5.000mAh στο εσωτερικό του, δεν θα… αφήσει ποτέ τον ιδιοκτήτη του ξεκρέμαστο την στιγμή που το χρειάζεται, και η μεγάλη οθόνη των 6.5 ιντσών είναι ιδανική για κάθε είδους χρήση.

Με τέσσερις κάμερες, και την βασική από αυτές στα 48ΜΡ, θα καλύψει με την ίδια άνεση και τις φωτογραφικές… ανησυχίες με τρόπο που δύσκολα μπορεί να κάνει άλλο Smartphone.

realme 6

Επιδόσεις, κορυφαία φωτογραφική εμπειρία, οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και ταχεία φόρτιση στα 30W. Ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς στην καθημερινότητα του, θα το βρει στο Realme 6, που για την περίοδο του Black Friday έρχεται με τιμή κατά 100 ευρώ χαμηλότερη (στα 199 από 299 ευρώ).

Μάλιστα πρόκειται για την έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου, και 8 GB Μνήμης RAM, με το δεύτερο να ξεφεύγει από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία.

Η βασική κάμερα των 64ΜΡ ξεχωρίζει για τις φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει σε όλες τις συνθήκες, όμως και αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό έρχεται να προσφέρει ένα διαφορετικό… πλάνο σε κάθε μας φωτογραφία.

Όμως όταν χρησιμοποιήσει το realme 6 και εκτιμήσει το πλεονέκτημα της οθόνη των 90Hz είναι βέβαιο ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ πίσω. Από την ομαλή παραγωγή του γραφικού περιβάλλοντος, στην άμεση απόκριση σε κάθε είδους εφαρμογή, σε συνδυασμό πάντα με τον κορυφαίο μέχρι και σήμερα Helio G90T επεξεργαστή της Mediatek.

realme 6s

Με ακόμα χαμηλότερο κόστος, στα 169 ευρώ (από 239), στην περίοδο του Black Friday θα είναι διαθέσιμο και το Realme 6s. Η ονομασία του μπορεί να… ξεγελάει, όμως τα χαρακτηριστικά του διαφέρουν ελάχιστα από αυτά του αμέσως ακριβότερου μοντέλου της εταιρείας.

Στο εσωτερικό του παραμένει ο Helio G90T επεξεργαστής της Mediatek, με επιδόσεις που ξεπερνούν και εδώ το συνηθισμένο για την κατηγορία, και συνδυάζεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμης RAM.

Όμως διατηρεί την οθόνη των 6.5 ιντσών με τον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, χωρίς να κάνει καμία παραχώρηση στην εμπειρία χρήσης, και στην ποιότητα που αυτή προσφέρει.

Αν «πρέπει» να βρει κανείς μια διαφορά, αυτή είναι η βασική του κάμερα, με διαφορετική ονομαστική αναλυση αλλά την ίδια ποιότητα στην φωτογραφία. Στα 48ΜΡ λοιπόν, η βασική κάμερα του Realme 6s, συνοδεύεται και εδώ από τρεις ακόμα, για φωτογραφίες με ευρύ πλάνο και από πολυ μικρή απόσταση.

Μάλιστα, διατηρεί και την ιδια μπαταρία στο εσωτερικό του και την ταχεία φόρτιση στα 30W.

Με την Realme να συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, η περίοδος του Black Friday είναι μια πολύ καλή… ευκαιρία για την ίδια αλλά και τους καταναλωτές να εκτιμήσουν την τεχνολογία αλλά και την ποιότητα που προσφέρουν τα Smartphones της και όχι μόνο.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights