Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus Nord N10 Review: Οικονομικό 5G με προϋποθέσεις

OnePlus Nord N10 Review: Οικονομικό 5G με προϋποθέσεις

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του OnePlus Nord N10 υπάρχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.300 mAh. Εδώ ο Snapdragon 690 δείχνει τα καλά στοιχεία του με την περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας αλλά και με την σωστή διαχείριση εφαρμογών που κάνει το Oxygen OS.

Το Smartphone βγάζει με χαρακτηριστική άνεση μια ημέρα πολύ έντονης χρήσης, και μάλιστα στο τέλος αυτής πάντα έχει ένα 30% ακόμα διαθέσιμο προκειμένου να μην αγχώνεται ο ιδιοκτήτης του. Οι λιγότερο  απαιτητικοί χρήστες θα βγάλουν εύκολα και δύο ημέρες χρήσης, και μάλιστα χωρίς στο τέλος της δεύτερης να φτάνουν κοντά στο να … σβήσει το Smartphone τους.

Για την φόρτιση του OnePlus Nord N10 η εταιρεία χρησιμοποιεί το δικό της πρότυπο των 30W που σε κάθε περίπτωση είναι ικανοποιητικό για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Συμπέρασμα.

Το OnePlus Nord N10 είναι ένα Smartphone που δύσκολα μπορεί να κρίνει κανείς «ευγενικά». Από μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει στο να προσφέρει συσκευές με περισσότερα από τον ανταγωνισμό της, στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα, έχουμε αυτή τη φορά μια συσκυεή που διαφέρει σημαντικά από αυτόν τον κανόνα.

Οι αναφορές σε AMOLED οθόνη, τον Snapdragon 750G και όχι μόνο, δεν είναι… τυχαίες αφού μπορεί να τα βρει κανείς σαν χαρακτηριστικά σε Smartphones άλλων εταιρειών με παρόμοιο ή και λίγο χαμηλότερο κόστος. Αυτό κάνει το OnePlus Nord N10 να στηρίζεται περισσότερο στην πολύ καλή φήμη που δικαίως έχει αποκτήσει η εταιρεία που το κατασκευάζει, και λιγότερο σε αυτά που προσφέρει προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό.

Είναι πιθανόν το αμέσως επόμενο διάστημα η τιμή πώλησης του να μειωθεί έστω και όσο χρειάζεται προκειμένου να είναι πιο «κοντά» σε αυτό που πραγματικά αξίζει. Μέχρι τότε, το OnePlus Nord N10 απευθύνεται περισσότερο σε όσους θέλουν ένα Smartphone της εταιρείας με χαμηλότερο κόστος, και λιγότερο σε όσους θέλουν ότι καλύτερο μπορούν να αγοράσουν σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights