Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A32 5G Review (video)

Samsung Galaxy A32 5G Review (video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung δείχνει συνεχώς όλο και περισσότερο “ενδιαφέρον” για την μεσαία κατηγορία τιμής, με συσκευές κάτω ή κοντά στα 300 ευρώ, και φυσικά η υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θεωρείται πλέον “δεδομένη” και στα χρήματα αυτά. Εκτός λοιπόν του σχετικά ανταγωνιστικού Galaxy A42 που ξεκίνησε να πωλείται πριν λίγο καιρό επίσημα και στη χώρα μας, η εταιρεία έκανε πλέον διαθέσιμο και το έστω και λίγο πιο οικονομικό Galaxy A32 5G επίσης με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Στο συγκεκριμένο αναλυτικό μας Review, βλέπουμε όλα όσα έχει να προσφέρει το νεότερο μοντέλο της εταιρείας, το οποίο κάνει συγκεκριμένες παραχωρήσεις προκειμένου να πετύχει την τιμή πώλησης στα 279 ευρώ για την βασική του έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμης RAM. Η βασικότερη από αυτές τις “παραχωρήσεις” αφορά την οθόνη του, η οποία είναι ένα LCD Panel, με χαμηλότερη ονομαστική ανάλυση στα 1600×720 pixels που είναι το αντίστοιχο του 720p για οθόνη με αναλογία πλευρών 20:9.

Το Galaxy A32 5G έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 720 επεξεργαστή της Mediatek, που είναι η οικονομικότερη μέχρι στιγμής λύση της συγκεκριμένης εταιρείας με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στην κατηγορία τιμής που ανήκει η νέα πρόταση της Samsung, υπάρχουν συσκευές από άλλες εταιρείες που βασίζονται στον αμέσως επόμενο και λίγο ισχυρότερο Dimensity 800U επεξεργαστή της Mediatek και πάλι. Οι επιδόσεις του είναι παρόλα αυτά σχετικά ικανοποιητικές, και σε μετρίσημη μέσω Benchmarks μορφή, παρόμοιες με αυτές του Snapdragon 690 της Qualcomm. Για μια ακόμα φορά όμως, το Optimization για δημοφιλή παιχνίδια είναι περιορισμένο στον επεξεργαστή του Galaxy A32 5G με αποτέλεσμα οι Gaming επιδόσεις του να μην είναι αυτές που περιμένει κανείς.

Για τις κάμερες τωρα στο πίσω μέρος του, το νέο Smartphone της Samsung είναι μάλλον ικανοποιητικό. Η βασική από αυτές έχει αναάλυση 48mp και έναν φακό με f/1.8 ενώ επιτέλους και η οικονομικότερες συσκευές της σειράς Galaxy A έχουν ξεχωριστό Night Mode. Αυτό μάλιστα λειτουργεί και με την δεύτερη κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο  φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, η ανάλυση της οποίας είναι η αναμενόμενη για την κατηγορία στα 8mp. Τέλος, η τρίτη και τελευταία κάμερα που μπορεί να βγάλει αυτόνομα φωτογραφίες έχει έναν Macro φακό για λήψεις από μικρή απόσταση, και ονομαστική ανάλυση 5mp.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του Galaxy A32 5G έχει την απόλυτα ικανοποιητική χωρητικότητα των 5.000mAh και η απόδοση της είναι αντίστοιχα αρκετά καλή στην πράξη. Παρόλα αυτά, η Samsung συνεχίζει να θεωρεί τα 15W ταχεία φόρτιση και το 2021 για τις οικονομικότερες συσκευές της, παρότι στην πράξη το Smartphone χρειάζεται λίγο περισσότερο από 1 ώρα και 40 λεπτά για να την φορτίσει πλήρως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights