Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung OneUi 3.1 : Μικρές χρήσιμες αλλαγές

Samsung OneUi 3.1 : Μικρές χρήσιμες αλλαγές

απο Kostas Gliatiotis

Τα τρία νέα Galaxy S21 της Samsung, αλλά και το οικονομικό (σχετικά) Galaxy A32 5G είναι οι πρώτες συσκευές της εταιρείας με το νεότερο OneUi 3.1 γραφικό περιβάλλον. Η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την αναβάθμιση σε αυτό και για πολλά ακόμα Smartphones της όπως τα Note 20 Ultra, Note 20, τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S20 αλλά και τα δύο Galaxy S20 Fan Edition όπως και το Galaxy Z fold 2 5G.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε μερικές από τις αλλαγές που έχει η νεότερη έκδοση του OneUI 3.1 και αντίστοιχα μερικές χρήσιμες προσθήκες. Η νεότερη έκδοση συνεχίζει να βασίζεται στο Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google και σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη και για ακόμα περισσότερα Smartphones της Samsung.

Η εφαρμογή της κάμερας έχει μερικές χρήσιμες αλλαγές, όπως την δυνατότητα να επιλέγουμε πιο εύκολα την ανάλυση και την ποιότητα για την εγγραφή βίντεο αλλά και τα διαφορετικά Modes λήψης με την επιλογή Single take. Η δυνατότητα… προβολής ενός βίντεο όταν δεχόμαστε μια κλήση έχει μερικές επιπλέον δυνατότητες, ενώ στο OneUI 3.1 μπορεί κανείς να συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή σε μια άλλη συσκευή. Η συγκεκριμένη δυνατότητα, προς το παρόν περιορίζεται στον Internet Browser της Samsung και το Samsung Notes, ενώ απαιτεί και την σύνδεση ενός Samsung Account.

Μερικές ακόμα χρήσιμες αλλαγές, περιλαμβάνουν την αυτόματη προσαρμογή της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, προκειμένου να είναι πιο “ξεκούραστη” ειδικά σε εσωτερικούς χώρους και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και την επιλογή να … θολώσουμε το φόντο πίσω από εμάς σε κλήσεις βίντεο. Η δυνατότητα αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για το Google Duo, και όχι εφαρμογές όπως το WhatsApp, Viber, Facebook Messenger και Skype ενώ φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο στα τρία Galaxy S21.

Το Galaxy S20 Fan Edition έχει ήδη αναβαθμιστεί και αυτό σε OneUI 3.1 και στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε ποιες από τις αλλαγες του νεότερου γραφικού περιβάλλοντος της Samsung είναι διαθέσιμες και σε αυτό. Όπως πάντα, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε συσκευής, κάποια χαρακτηριστικά πιθανόν να μην υπάρχουν και στα υπόλοιπα Smartphones της εταιρείας όταν η ενημέρωση γίνει διαθέσιμη και για αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights