Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νεά στα γρήγορα 23/02/2021

Τα νεά στα γρήγορα 23/02/2021

απο Kostas Gliatiotis

Αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις στην αρχή της νέας εβδομάδας. Η Huawei παρουσίασε το εντυπωσιακό Mate X2 με οθόνη που διπλώνει προς τα μέσα αυτή τη φορά, και παραδοσιακά οι κάμερες του ξεχωρίζουν. Η Apple βρίσκεται προσωρινά το τελευταίο τρίμηνο του 2020 στην πρώτη θέση των πωλήσεων παγκοσμίως, και η Samsung υπόσχεται τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας για έναν μεγάλο αριθμό συσκευών της. Σε αυτές περιλαμβάνονται προφανώς όλα τα Galaxy S από το S10 και μετά, τα Galaxy Note 10 και νεότερα, όλα τα Foldables της εταιρείας όπως το Z Fold 2 5G, το Galaxy Z Flip αλλά και σχεδόν όλες οι συσκευές της σειράς Galaxy A. Από το Galaxy A40, A41, A50, A51, A70, A71, A80.

Η LG φαίνεται να έχει σταματήσει την εξέλιξη του Rollable smartphone της, και το τμήμα σαν σύνολο συνεχίζει να λειτουργεί με ζημιές. Τέλος, το Netflix προσθέτει μια ακόμα χρήσιμη επιλογή στην εφαρμογή του για Android Smartphones, και η Realme ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Realme GT, το επόμενο κορυφαίο της Smartphone με τον Snapdragon 888 επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights