Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα στα γρήγορα 17/02/2021

Τα νέα στα γρήγορα 17/02/2021

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες οι ειδήσεις και στα μέσα της εβδομάδας. Η xiaomi ξεκαθάρισε ότι το επόμενο Redmi Note 10 θα παρουσιαστεί στις 4 Μαρτίου. Οι πληροφορίες θέλουν το Smartphone να έχει τον Snapdragon 750G στο εσωτερικό του και κάμερα των 108mp. Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο εκδόσεις του Galaxy A52 με και χωρίς 5G. Η ακριβότερη θα έχει επίσης τον Snapdragon 750G επεξεργαστή της Qualcomm, και η 4G έκδοση θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 720G. AMOLED οθόνη και στις δύο εκδόσεις, με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και βασική κάμερα στα 64mp. Η onePlus ετοιμάζει το δικό της Smartwatch και έχουμε σε “σκίτσο” μια πρώτη εικόνα για τον σχεδιασμό του. Η Microsoft κάνει επιτέλους διαθέσιμη τη σουίτα του Office για iPadOS και σχεδιασμένη για την μεγαλύτερη οθόνη των iPad της Apple, ενώ προσπαθεί να αναβαθμίσει τον Edge Browser με ένα ξεχωριστό Mode για παιδιά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights