Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα νέα στα γρήγορα 03/02/2021

Τα νέα στα γρήγορα 03/02/2021

απο Kostas Gliatiotis

Αρκετές “μαζεμένες” ειδήσεις μετά από αρκετές ημέρες. Η Xiaomi παρουσίασε τρία μοντέλα στην σειρά K40, με το K40 Pro+ να είναι το καλύτερο από αυτά, με κάμερα 108mp και τον Snapdragon 888 στο εσωτερικό του αλλά και AMOLED οθόνη 120Hz. Η Samsung συνεχίζει την αναβάθμιση σε OneUI 3.1 και για τα Galaxy Note 10, φαίνεται όμως ότι το DxO Mark δεν ενθουσιάστηκε με την κάμερα του Galaxy S21 Ultra, με την συνολική βαθμολογία να είναι περιέργως χαμηλότερη από αυτή του προηγούμενου Galaxy S20 Ultra.

H Huawei θα είναι η πρώτη εταιρεία με Smartphone που η κάμερα του θα έχει φυσικό μέγεθος 1 ίντσας και θα χρησιμοποιεί τον IMX800 στα επόμενα Huawei P50. Το OnePlus Nord αναβαθμίζεται σε Android 11 και OxygenOS 11, ενώ το PUBG Mobile θα αποκτήσει νέα έκδοση σύντομα που θα διαδραματίζεται στο… μέλλον για κάποιο λόγο. Το Instagram θα υποσστηρίζει Live video με έως και τέσσερις συμμετέχοντες, ενώ το Twitter θα αρχίσει να προστατεύει τους χρήστες από αναρτήσεις που προβάλλουν ψευδείς ειδήσεις. Η Realme έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα Realme 8, με το καλύτερο μοντέλο της νέας σειράς να χρησιμοποιεί και αυτό τον Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights