Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα πρώτα Galaxy S της Samsung ! Αναδρομή στο παρελθόν Part.05

Τα πρώτα Galaxy S της Samsung ! Αναδρομή στο παρελθόν Part.05

απο Kostas Gliatiotis

Πολλά χρόνια πριν το σημερινό εντυπωσιακό Galaxy S21 Ultra, η Samsung ξεκίνησε την δημοφιλή σειρά των Galaxy S με το πρώτο Smartphone αυτής. Το πρώτο Galaxy S είχε μια οθόνη … 4 ιντσών και με ανάλυση 800×480 pixels η οποία όμως ήταν ήδη ένα AMOLED Panel με εντυπωσιακά ζωντανά και έντονα χρώματα.

Ένα χρόνο αργότερα, το Galaxy S II ήρθε με την πρώτη Super AMOLED οθόνη, με ένα πλήρες RBG Matrix, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει ξανα από την εταιρεία. Είχε τον Exynos 4210 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με 1GB μνήμης RAM, και μια κάμερα των 8mp με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 1080p για πρώτη φορά.

Το αμέσως επόμενο Galaxy S3 ήρθε με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, ένα… τετραπύρηνο Exynos 4410 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, την ίδια σε ανάλυση κάμερα και διαφορετικό σχεδιασμό.

Το αμέσως επόμενο Galaxy S4, κυκλοφόρησε σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Αυτή που ήρθε επίσημα στη χώρα μας είχε τον Snapdragon 600 επεξεργαστή της Qualcomm, μια οθόνη στις 5 ίντσες και με FullHD ανάλυση πλέον, κάμερα 13mp και υποστηρίξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στην συνέχεια έγινε επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας μια ακόμα έκδοση με τον Snapdragon 800 επεξεργαστή της Qualcomm και πάλι, ενώ η έκδοση με τον Exynos επεξεργαστή της Samsung δεν ήρθε ποτέ επίσημα στην Ευρώπη.

Αρκετά χρόνια μετά, το Galaxy Note 4 ήταν ένα επίσης εντυπωσιακό Smartphone, με δύο διαφορετικές εκδόσεις και πάλι, με αυτή που ήρθε επίσημα στη χώρα μας να έχει τον Snapdragon 805 στο εσωτερικο της και υποστήριξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα ήταν και το πρώτο Smartphone της Samsung με OIS στην βασική και μοναδική κάμερα των 16mp.

Σαν μπόνους στο συγκεκριμένο βίντεο, έχουμε και το Galaxy Alpha, ένα Smartphone που ξεκίνησε ουσιαστικά την σειρά της εταιρείας, με διαφορετικό μεταλλικό σχεδιασμό από τα επόμενα μοντέλα αυτής. #samsung #galaxy #galaxys

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights