Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus 9 Pro VS Galaxy S21 Ultra speedtest

OnePlus 9 Pro VS Galaxy S21 Ultra speedtest

απο Kostas Gliatiotis

Για πολλά χρόνια, ένα από τα πλεονεκτήματα των Smartphones της Oneplus, ήταν η γρήγορη και άμεση απόκριση που είχε το OxygenOS γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει για αυτά. Όμως πλέον σχεδόν κάθε εταιρεία έχει φροντίσει ώστε το δικό της Ui να είναι αντίστοιχα γρήγορο, άμεσο και εύχρηστο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε πιο αναλυτικά, αν έχει πλέον κάποιο πλεονέκτημα το OnePlus 9 Pro απέναντι στο ανταγωνισμό του, και συγκεκριμένα τα Samsung Galaxy S21 Ultra, Xiaomi Mi 11 και Samsung Galaxy Z fold 2 5G. Το OneUI 3.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung, έχει βελτιωθεί σημαντικά σε εμφάνιση, ευχρηστία και κυρίως σε ταχύτητα, ενώ και το MiUI 12 της Xiaomi είναι γεμάτο όμορφα animations που όμως δεν το καθυστερούν πλέον.

Ο Snapdragon 888 επεξεργαστής της Qualcomm βρίσκεται στο εσωτερικό του OnePlus 9 pro αλλά και του xiaomi Mi 11, ενώ το Galaxy S21 Ultra στην Ευρωπαϊκή έκδοση του χρησιμοποιεί τον Exynos 2100 επεξεργαστή που σχεδιάζει η ίδια η Samsung. Το Galaxy Z Fold 2 5G είναι μια από τις συσκευές της αμέσως προηγούμενης γενιάς, με τον μέχρι και σήμερα εντυπωσιακό σε επιδόσεις, Snapdragon 865+ και πάλι της Qualcomm.

Για το Smartphone της OnePlus, η βασική έκδοση έχει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, με το Xiaomi Mi 11 να έχει αντίστοιχα 8 GB RAM αλλά 256GB αποθηκευτικού χώρου, και μάλιστα σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Στην περίπτωση της Samsung, και τα δύο Smartphones έχουν 12 GB RAM, και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, με σημαντικά υψηλότερο κόστος όμως.

Στη χώρα μας το Oneplus 9 Pro θα έρθει επίσημα λίγο πάνω από τα 1.000 ευρώ για την βασική του έκδοση, μια τιμή που το κάνει σημαντικά ακριβότερο από το Xiaomi Mi 11, και πλησιάζει πολύ κοντά σε αυτή του Galaxy S21 Ultra σε αντίστοιχη έκδοση με 12GB RAM, χωρίς απαραίτητα να είναι ένα αντίστοιχα ολοκληρωμένο Smartphone. Το Galaxy Z Fold 2 5G ανήκει προφανώς σε μια διαφορετική κατηγορία τιμής, με κόστος σημαντικά υψηλότερο, όμως είναι και ένα αντίστοιχα πολύ διαφορετικό προϊόν με Foldable οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights