Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το παραμύθι με τις διαφημίσεις σε Xiaomi και Poco

Το παραμύθι με τις διαφημίσεις σε Xiaomi και Poco

απο Kostas Gliatiotis

Ετοιμάζοντας ένα συγκριτικό βίντεο ανάμεσα στα Poco X3 Pro και Poco F3, είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι πραγματικά ισχύει με την “φήμη” που έχουν οι συσκευές της εταιρείας αλλά και της Xiaomi, και την προβολή διαφημίσεων. Πολλοί έχουν την λανθασμένη εικόνα ότι οι συσκευές προβάλλουν διαφημίσεις παντού και χωρίς έλεγχο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην πράξη.

Είναι όμως σχετικά εύκολο να τις απενεργοποιήσει κανείς ακόμα και στα σημεία που εμφανίζονται, προκειμένου να μην τον… ενοχλούν. Είναι προφανές ότι η φήμη αυτή δεν έχει δημιουργηθεί… τυχαία, και είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι ισχύει στην πράξη. Το MiUi 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi και αυτό της Poco με πολύ μικρές αλλαγές, προβάλει διαφημίσεις σε συγκεκριμένα σημεία και μόνο σε προ-εγκατεστημένες εφαρμογές.

Δεν θα δει ποτέ κάποιος διαφήμιση να εμφανίζεται… ξαφνικά μπροστά του όταν βρίσκεται στο Facebook (εκτός φυσικά από αυτές που αυτό προβάλλει), αλλά ούτε και σε εφαρμογές όπως ο Chrome, τα μηνύματα κλπ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights