Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Watch Unboxing: Κορυφαίο σε λογικό κόστος

Xiaomi Mi Watch Unboxing: Κορυφαίο σε λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Mi Watch είναι η καλύτερη πρόταση της εταιρείας στον χώρο των Smartwatch που έρχεται και επίσημα πλέον στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για τις δυνατότητες που έχει σε λογική τιμή πώλησης, όπως η μεγάλη OLED οθόνη του. Μπορεί να παρακολουθεί συνεχόμενα τους καρδιακούς παλμούς, να μετράει την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, αλλά και να ανιχνεύει αυτόματα την άθληση και να ξεκινά την καταγραφή της.

Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Σύμφωνα με την Xiaomi, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες, είναι αδιάβροχο σε έως και 50 μέτρα βάθος, και σχεδιασμένο ακόμα και για κολύμβηση. Η μεγάλη AMOLED οθόνη του το κάνει ιδανικό για να αντικαταστήσει ένα “κανονικό” ρολόι και ο σχεδιασμός του το κάνει ταυτόχρονα όμορφο αλλά κια σοβαρό σε εμφάνιση.

Είναι μάλιστα και ιδιαίτερα ελαφρύ με βάθος μόλις 32 γραμμάρια. Όπως και κάθε άλλο wearable της εταιρείας, έτσι και το Mi Watch, είναι συμβατό με όλα τα Android Smartphones αλλά και τις iOS συσκευές της Apple μέσω της εφαρμογής Xiaomi Wear.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights