Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερες.

Ο τομέας στον οποίο η εταιρεία επέλεξε να κάνει μια συγκεκριμένη παραχώρηση για λόγους κόστους είναι η βασική κάμερα του Poco F3 αλλά και αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό.

Παρά την θεωρητικά ικανοποιητική ανάλυση των 48ΜΡ στην βασική αυτή κάμερα, ο αισθητήρας είναι ο σημαντικά παλαιότερος IMX582 της Sony, που ακόμα και την εποχή που ήταν… σύγχρονος, ήταν μια οικονομικότερη έκδοση του τότε IMX586.

Αν για τα σημερινά δεδομένα, αυτός ο ΙΜΧ586 δεν είναι ικανοποιητικός σε συσκευές όπως το OnePlus 8T, αναμενόμενα ο ΙΜΧ582 είναι λιγότερο ικανός να καλύψει κάτι περισότερο από απλές απαιτήσεις.

Έτσι, ακόμα και με το ικανότατο Hardware στο εσωτερικό του Poco F3, οι φωτογραφίες είναι απλά ικανοποιητικές και καλές σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η λεπτομέρεια σε κάθε φωτογραφία είναι κορυφαία ακριβώς επειδή είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό Smartphone, και χρωματικά είναι απόλυτα ικανοποιητικές. Σε πολλές περιπτώσεις ο φωτισμός σε δύσκολα σημεία και το περιορισμένο δυναμικό εύρος είναι αυτό που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος αισθητήρας έχει και περιορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως είναι που οι περιορισμοί αυτοί είναι πιο εμφανείς. Η κάμερα μπορεί να βγάλει απλά ικανοποιητικές φωτογραφίες, και εδώ είναι που η λογική μεν απουσία του OIS περιορίζει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα.

Τα επίπεδα φωτισμού είναι ικανοποιητικά σε πολλές περιπτώσεις, και η λεπτομέρεια είναι απλά καλή, όμως χρωματικά οι φωτογραφίες απέχουν από το ιδανικό.

Η δεύτερη κάμερα τώρα που είναι ίσως «παραχώρηση» είναι αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό. Έχει περιορισμένη ανάλυση στα 8ΜΡ όπως πολλά οικονομικότερα Smartphones της εταιρείας, και χρησιμοποιεί έναν αντίστοιχα οικονομικό αισθητήρα.

Αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες, και κυρίως σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι φωτογραφίες είναι απλά καλές στις περισσότερες περιπτώσεις και καλύτερες όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η κάμερα αυτή ικανοποιεί όπως σε ένα οικονομικότερο Smartphone και όχι περισσότερο.

Η Τρίτη κάμερα τώρα, που είναι και η τελευταία, είναι περισσότερο «εντυπωσιακή» επειδή δεν προσπαθεί να είναι απλά ικανοποιητική. Έχει έναν Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, έχει όμως και Auto focus και ανάλυση 5ΜΡ που την κάνουν να μπορεί να  βγάλει καλές φωτογραφίες αυτού του είδους.

Με το auto focus ο ιδιοκτήτης του μπορεί να επιλέξει πόσο κοντά θα πλησιάσει σε αυτό που θέλει να φωτογραφίσει, και η ανάλυση της είναι ικανή να βγάλει μια καλή φωτογραφία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights