Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, ο Snapdragon 865 ηταν ο τότε καλύτερος επεξεργαστής της Qualcomm σε όλες τις κορυφαίες συσκευές της Xiaomi και Poco και όχι μόνο. Το καλοκαίρι που μας… πέρασε πλέον, ο Snapdragon 865+ ήταν μια λίγο ισχυρότερη έκδοση του.

Πλέον το Poco F3 χρησιμοποιεί τον Snapdragon 870, που όπως μάλλον δηλώνει η ονομασία του, είναι μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση του ίδιου επεξεργαστή. Πρακτικά οι επιδόσεις του είναι καλύτερες από συσκευές που μέχρι και σήμερα κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα από αυτό, και είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Smartphone.

Η ουσιαστική διαφορά έιναι η συχνότητα λειτουργίας για τον ισχυρότερο από τους 8 πυρήνες επεξεργασίας, που πλέον φτάνει τα 3.2GHz και είναι κοντά στο όριο του τι μπορεί να υπάρξει στο εσωτερικό ενός Smartphone.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η απόδοση στην πράξη, και εκεί το Poco F3 απλά κάνει… πλάκα σε όλες τις συσκευές με παρόμοιο ή ακόμα και λίγο υψηλότερο κόστος.

Αντίστοιχα, και η κάρτα γραφικών στο εσωτερικό του Snapdragon 870, η Adreno 650 GPU είναι το ίδιο ψηλά χρονισμένη όπως στον Snapdragon 865+ και η απόδοση της είναι χαρακτηριστικά υψηλότερη από αυτή που απαιτεί οποιοδήποτε παιχνίδι για Android Smartphones.

Μάλιστα σε κάποια από αυτά, που είναι και συμβατά, μπορεί να ξεπεράσει τα 60fps, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ισχυριστούν πολλές συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το Poco F3 είναι ιδανικό για τους φίλους του Gaming, και μάλιστα διαχειρίζεται άριστα και την θερμοκρασία που αναπτύσσεται.

Η έκδοση του Smartphone που είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας, έχει 6GB RAM που είναι απλά ικανοποιητικά για κάθε είδους χρήση. Μέχρι και σήμερα, είναι πραγματικά αδύνατον να χρειαστεί κάποιος κάτι επιπλέον για καθημερινή χρήση ακόμα και πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Σε βάθος χρόνου, το περισσότερο που έχει να… φοβάται ο ιδιοκτήτης του Poco F3 είναι ότι απλά θα πρέπει να περιορίσει το πόσες από αυτές τις εφαρμογές θέλει να έχει ταυτόχρονα ενεργές χωρίς ποτέ όμως να αντιμετωπίσει προβλήματα με την απόδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights