Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Προκειμένου να είναι λίγο πιο λεπτό και  με λογικό βάρος, το Poco F3 έχει κάνει μια «παραχώρηση» και στην χωρητικότητα της μπαταρίας του.

Στα 4.520mAh είναι απόλυτα ικανοποιητική και πάλι, και απλά δεν ξεχωρίζει όπως μας έχει συνηθίσει και η Poco αλλά και η Xiaomi.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι και στην πράξη, η απόδοση της είναι απόλυτα ικανοποιητική. Ένα τόσο ισχυρό Smartphone που «θέλει» ο ιδιοκτήτης του να εκμεταλλεύεται αυτά που προσφέρει, έχει σημασία να μπορεί να το κάνει για μια ολόκληρη ημέρα.

Το Poco F3 το πετυχαίνει αυτό με άνεση, και ανάλογα με την περίπτωση στο τέλος της ημέρας αυτής, η μπαταρία θα έχει ανάμεσα σε 15 και 25% ακόμα διαθέσιμο.

Αυτό που δεν μπορεί να κάνει εύκολα το Poco F3 είναι να παραμείνει ενεργό για δύο ημέρες, εκτός αν ο ιδιοκτήτης του αφιερώσει χρόνο να διαχειριστεί και να περιορίσει τις εφαρμογές που εκτελούνται αυτόματα ακόμα και με το Smartphone σε αναμονή.

Τέλος, για την φόρτιση της μπαταρίας αυτής, το Poco F3 υποστηρίζει 33W ταχείας φόρτισης, που είναι ένας απόλυτα ικανοποιητικός ρυθμός για αυτή την κατηγορία τιμής.

Η μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε περίπου μια ώρα, και λίγο πάνω από 50 λεπτά σε ιδανικές συνθήκες.

Συμπέρασμα.

Η Poco φημίζεται για τα οικονομικά της Smartphones που πρέπει να … ψάξεις να βρεις τι «δεν πάει καλά» και προσφέρουν όλα αυτά σε χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό τους, ακόμα και σε σύγκριση με συσκευές της Xiaomi.

Όμως το Poco F3 είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας που κάνει πολύ προσεκτικά απλά τις επιλογές που πρέπει χωρίς κάποια από αυτές να ενοχλεί. Η επιλογή του Gorilla glass 5 έχει χαμηλότερο κόστος προσφέροντας την προστασία και την πολυτέλεια που πρέπει, και ο ΙΜΧ582 αισθητήρας της κάμερας κάνει την δουλειά του χωρίς απλά να ξεχωρίζει με τις φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει.

Αν θεωρησουμε την φόρτιση στα 33W απλά χαμηλότερη από τις κορυφαίες προτάσεις της Xiaomi, και τα 6GB RAM σαν επιπλέον μέτρα περιορισμου του κόστους, αρχίζει να γίνεται εμφανές το πως το έχει πετύχει η εταιρεία.

Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι για τα 400 ευρώ της επίσημης τιμής πώλησης του, το Poco F3 απλά προσφέρει και πάλι περισσότερα από τον ανταγωνισμό του, και το κάνει με τρόπο που ο ιδιοκτήτης του να …χαίρεται πραγματικά για την επιλογή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.