Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Band 6: Περισσότερα από ένα Smartband

Huawei Band 6: Περισσότερα από ένα Smartband

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Huawei Band 6, ανήκει τυπικά στην κατηγορία των Smartband, έρχεται όμως με όλα εκείνα που του επιτρέπουν να ξεχωρίζει και να “θολώνει” τα όρια με ένα πλήρως ικανό Smartwatch. Η μεγάλη AMOLED οθόνη του με μέγεθος 1.43 ίντσες είναι πρακτικά το ίδιο εύχρηστη και ίσως μεγαλύτερη από αυτή πολλών έξυπνων ρολογιών, ενώ διαθέτει και ένα μεγάλο πλήθος από εντυπωσιακές δυνατότητες.

Σε αυτές περιλαμβάνεται φυσικά η 24ώρη έξυπνη μέτρητη των καρδιακών παλμών μας, και με δυνατότητα να μας ενημερώνει αν ξεπεράσουν ή πέσουν κάτω από ένα όριο που εμείς ορίζουμε. Πλέον έχει την δυνατότητα να μετράει και την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, και πάλι με έξυπνο τρόπο σε 24ωρη βάση, και εδώ με την δυνατότητα να μας ενημερώνει αν υπάρχει λόγος. Εδώ και χρόνια, τα Smartwatch και Smartband της Huawei, έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου μας.  Με το TrueSleep 2.0 όμως, μπορεί να μας προτείνει πλέον έως και… 200 διαφορετικούς τρόπους να βελτιώσουμε τον τρόπο που κοιμόμαστε για να έχουμε και εδώ καλύτερα αποτελέσματα.

Οπως όλα τα Wearables της Huawei, έτσι και το Band 6 λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα περιορισμό με οποιοδήποτε Android Smartphone αλλά και με iOS συσκευές της Apple. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η εφαρμογή Huawei Health που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για Android συσκευές και στο αντίστοιχο App Store της Apple.

Φυσικά, μπορεί να καταγραψει την άθληση μας, και με … 96 διαφορετικά είδη άσκησης, προκειμένου να καλύψει ουσιαστικά κάθε “υποκατηγορία” όπως είναι το τρέξιμο σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο κλπ.

Όμως εκτός όλων αυτών, το Huawei Band 6 έχει και μια μπαταρία που μπορεί να το κρατήσει ενεργό για έως και 14 ημέρες χρήσης, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή παράδοση που έχει η εταιρεία σε αυτόν τον τομέα. Μάλιστα φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα, αφού με μόλις 5 λεπτά φόρτισης μπορεί να λειτουργήσει για 2 ολόκληρες ημέρες.  Τέλος, είναι αδιάβροχο σε έως και 50 μέτρα βάθος, και η κολύμβηση περιλαμβάνεται στα… είδη άσκησης που μπορεί να καταγράψει, κάτι που κάνει σχεδόν βέβαιο σε συνδυασμό με την μπαταρία του, ότι δεν θα χρειαστεί να το βγάλουμε από το χέρι μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights