Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ LG Tone Free FN7 Review: Ποιοτικός ήχος, κορυφαία εμπειρία

LG Tone Free FN7 Review: Ποιοτικός ήχος, κορυφαία εμπειρία

απο Kostas Gliatiotis

Η εφαρμογή διαχείρισης των ακουστικών.

Παρότι το συγκεκριμένο Review είναι ήδη μεγάλο σε μέγεθος, η εφαρμογή διαχείρισης των Tone Free FN7 αξίζει της δικής της ξεχωριστής αναφοράς.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο σωστά σχεδιασμένη σε εμφάνιση, και με σωστά δομημένες όλες τις διαθέσιμες επιλογές είναι, ενώ έχει και μια ακόμα δυνατότητα που ίσως φαίνεται… υπερβολική. Το μενού της και η διάταξη των διαθέσιμων επιλογών είναι θεωρητικά «δυναμική» και η σειρά τους αλλάζει ανάλογα με το ποιες χρησιμοποιεί πιο συχνά ο ιδιοκτήτης τους.

Η έμφαση στο σωστό σχεδιασμό, φαίνεται και από τον τρόπο που παρουσιάζει μόνο το ποσοστό της μπαταρίας των ακουστικών όταν η θήκη είναι κλειστή, και αλλάζει αμέσως και την εικόνα προκειμένου να περιλαμβάνει και την θήκη όταν την ανοίξουμε.

Ενδιαφέρον έχει και η δυνατότητα εκφώνησης των ειδοποιήσεων που λαμβάνουμε στο Smartphone μας, έχοντας όμως την επιλογή να διαλέξουμε από ποιες εφαρμογές θέλουμε να γίνεται αυτό. Μπορεί να φαίνεται «υπερβολικό» αρχικά, όμως όσοι έχουν συνεχώς ειδοποιήσεις από διαφορετικές και πολλές εφαρμογές, θα εκτιμήσουν την δυνατότητα να … φιλτράρουν αυτές που δεν θέλουν να ενοχλούν.

Μπαταρία.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα Tone Free FN7 είναι τόσο διαφορετικά, εντυπωσιακά και πρακτικά χρήσιμα σε τόσους τομείς που η απόδοση της μπαταρίας τους είναι λιγότερο σημαντική. Όμως είναι γεγονός ότι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών είναι χρήσιμο όταν … λειτουργεί και η LG το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία, κάθε ακουστικό μπορεί να λειτουργήσει για έως 7 ώρες και συνολικά 25 ώρες με την μπαταρία που έχει και η θήκη τους. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να προσφέρει έως και δύο φορτίσεις σε κάθε ακουστικό μέχρι να αδειάσει και αυτή. Ο χρόνος αυτός είναι όμως με το Active Noise cancellation ανενεργό και την ένταση των ακουστικών σε ένα επίπεδο μέχρι περίπου και το 60% του μέγιστου. Με το ANC ενεργό και σε υψηλότερα επίπεδα έντασης, ο χρόνος μειώνεται περίπου στις 5.5 ώρες που είναι και πάλι ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Σύμφωνα με την LG, με μόλις… πέντε λεπτά φόρτισης, τα ακουστικά μπορούν να λειτουργήσουν για έως και μια ώρα. Αυτό που έχει σημασία, με δεδομένο  ότι σπάνια θα τα έχει κάποιος στα αυτιά του για 5 και 7 ώρες, επιστρέφοντας κάθε φορά στην θήκη τους φορτίζουν μέχρι να τα χρειαστούμε και πάλι.

Αν κάποιος τα χρησιμοποιεί συχνά και έντονα, αρκεί κάθε δύο ημέρες να βάζει την θήκη στην πρίζα προκειμένου να μην μείνει ποτέ από μπαταρία. Αν έχει και τα ακουστικά μέσα θα είναι και βέβαιος ότι έχουν… αποστειρωθεί μέχρι να τα χρησιμοποιήσει και πάλι.

Τελικά.

Με δεδομένο το ότι ένα καλό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών έχει και ένα αντίστοιχο… κόστος σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα προτιμότερο να κρίνεται κάθε ένα από αυτά και για την ηχητική του απόδοση προφανώς αλλά και για το σύνολο όσων προσφέρει.

Με αυτό σαν δεδομένο, τα Tone Free FN7 είναι σχεδόν άριστα σαν σύνολο, και γιατί έχουν την ηχητική ποιότητα που πρέπει να έχει ένα καλό ζευγάρι ακουστικών, αλλά και επειδή η εταιρεία έχει δώσει την προσοχή που πρέπει σε πολλούς ακόμα τομείς.

Από τον σωστό, πρακτικό και όμορφο σχεδιασμό τους, την ευκολία στην καθημερινή χρήση, μέχρι και την εφαρμογή διαχείρισης των Tone Free FN7 που πραγματικά ξεχωρίζει.

Υπάρχει φυσικά και ένας «μύθος» που πιθανόν… βολεύει κάποιες εταιρείες, που θέλει τα Smartphones να λειτουργούν με ακουστικά της ίδια εταιρείας. Επειδή αυτό ποτέ δεν ήταν πραγματικότητα, είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δοκιμάσει κάποιος τα ακουστικά της LG και να εκμεταλλευτεί αυτά που προσφέρουν… άσχετα από το ποια εταιρεία κατασκευάζει το Smartphone που χρησιμοποιεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights