Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11i VS Poco F3: Μικρές σημαντικές διαφορές

Xiaomi Mi 11i VS Poco F3: Μικρές σημαντικές διαφορές

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Mi 11i είναι ένα συνολικά εντυπωσιακό Smartphone για τα χρήματα του. Έχει τον Snapdragon 888 της Qualcomm, μια κάμερα 108mp με τον Samsung HM2 αισθητήρα και μια Super AMOLED οθόνη στα 120Hz. Αποτελεί ουσιαστικά μια οικονομικότερη έκδοση του κορυφαίου Mi 11 της εταιρείας. Το Poco F3 όμως είναι σημαντικά πιο οικονομικό, και ο Snapdragon 870 στο εσωτερικό του είναι επίσης ισχυρότερος από ότι χρειάζεται κάποιος στην καθημερινότητα του. Έχει ακριβώς την ίδια οθόνη, μια διαφορετική όμως κάμερα στα 48mp με τον παλαιότερο IMX582 αισθητήρα της Sony. Στο συγκεκριμένο VS , βλέπουμε αναλυτικά τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στα δύο Smartphones.

Η βασική έκδοση του Poco F3 έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM και κοστίζει επίσημα στη χώρα μας 399 ευρώ από την Info-quest και τους επίσημους συνεργάτες της. Το Xiaomi Mi 11i θα έρθει λίγο πάνω από τα 600 ευρώ για την δική του βασική έκδοση, η οποία όμως θα έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου και 8 GB RAM.

Αυτό της Xiaomi, έχει ήδη αναβαθμιστεί σε MIUI 12.5 με το Poco F3 να είναι ακόμα με μια έκδοση του MIUI 12. Κάτω από αυτό, και τα δύο τρέχουν το Android 11 της Google, και προσφέρουν πρακτικά τις ίδιες επιλογές και δυνατότητες. Οι άλλες δύο κάμερες στο πίσω μέρος και των δύο είναι πρακτικά ίδιες. Αυτή με τον Ultrawide φακό έχει ονομαστική ανάλυση 8mp και ταιριάζει περισσότερο σε ένα Mid range Smartphone. Όμως αυτή με τον Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, έχει ανάλυση 5mp, και ακόμα πιο χρήσιμο είναι το Auto Focus για λήψεις από διαφορετική απόσταση.

Για την εγγραφή βίντεο, το Poco F3 “περιορίζεται” σε ανάλυση 4K με έως 60FPS ενώ το Xiaomi Mi 11i μπορεί να γράψει βίντεο σε 8K με 24fps έστω και μόνο με την βασική του κάμερα.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό και των δύο, έχει ακριβώς την ίδια χωρητικότητα στα 4.520mAh και φορτίζει μάλιστα το ίδιο γρήγορα με έως 33W από τον φοριστή που υπάρχει κανονικά στην συσκευασία τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Prok 14/06/2021 - 15:46

Αξίζει να πάω από iPhone xs στο Poco f3?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights