Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερες.

Αν υπάρχει ένας τομέας όπου το Realme GT προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό με απλά «καλά» τεχνικά μέσα, αυτός είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος του.

Χωρίς σε επίπεδο Hardware να υπάρχει καποιο ουσιαστικό «μειονέκτημα», οι τρεις κάμερες του δεν είναι απαραίτητα αυτό που περιμένει να βρει κανείς σε ένα Smartphone με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme GT σαν σύνολο.

Εδώ, ο αισθητήρας της Sony με ονομαστική ανάλυση 64mp βασίζεται περισσότερο στις μοναδικές ικανότητες του Snapdragon 888 για την λήψη όσο το δυνατόν καλύτερων φωτογραφιών.

Το αποτέλεσμα στην πράξη είναι σίγουρα ικανοποιητικό σε κάθε περίπτωση, και πρακτικά καλύτερο από το μέσο όρο στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Realme GT. Άλλωστε δεν θα ήταν… δίκαιη η σύγκριση με συσκευές άλλων εταιρειών που πρακτικά κοστίζουν έως και τα διπλάσια χρήματα.

Από τη στιγμή που η βασική κάμερα του Realme GT δεν έχει OIS, η εταιρεία έχει κάνει μια σωστή επιλογή στην λειτουργία του Night mode. Οι συνεχόμενες λήψεις που συνδυάζονται σε μια τελική φωτογραφία, βγαίνουν σε μικρότερο χρονικό διάστημα προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο του να είναι «κουνημένη» κάποια από αυτές.

Αυτό που «χάνει» με αυτόν τον τρόπο το Realme GT είναι η δυνατότητα να είναι πιο φωτεινές οι φωτογραφίες αυτές, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση τελικά να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με το τελικό αποτέλεσμα.

Η δεύτερη κάμερα, με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, είναι αυτή που δείχνει ότι έχει γίνει μια προσπάθεια περιορισμού του κόστους προκειμένου το Realme GT να είναι τόσο ανταγωνιστικό. Έχει όπως είναι αναμενόμενο έναν Ultrawide φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, όμως η ανάλυση των 8mp ταιριάζει περισσότερο σε συσκευές της μεσαίας κατηγορίας.

Ο Snapdragon 888 προσπαθεί και εδώ να κάνει… θαύματα, και το πετυχαίνει σε καλό βαθμό. Οι φωτογραφίες είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς με μια κάμερα αυτού του είδους, και για εκείνες τις περιπτώσεις που το μεγαλύτερο πλάνο είναι το ζητούμενο, είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

Αντίστοιχα, το Night mode λειτουργεί και εδώ, με την ίδια λογική προκειμένου η κάμερα αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμη και σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού.

Η Τρίτη κάμερα έχει έναν Macro φακό όπως επίσης συνηθίζεται πλέον, έχει όμως ονομαστική ανάλυση 2mp και απουσιάζει το Auto focus.

Για εκείνες τις περιπτώσεις που είναι χρήσιμη μια κάμερα αυτού του είδους, οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει είναι και πάλι απόλυτα ικανοποιητικές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights